Borsch, Maidan & Galyshki, але головне - чоловіки



«Добре там, — де нас немає». 

Будь-хто з іноземців сміливо дивується красі та напору наших людей. Мікси національностей та культур давно дали плоди, тобто напівкровок, які вміють гарно виживати в сучасному світі. Єдакі «мутанти». Пост-радянські держави, якраз «штампують» таких кандидатів на світовий успіх. 

Я не говоритиму про тих хто вже став зірками чи своїми досягненнями відкрив світ і світові щось.

Я розкажу про психологічні особливості українського народу. 
Бажання присвоїти, мати все або нічого, — звідси і вміння керувати та «ненасиченнчя» владою. 
Хронічна виражена недостатність відчуття міри.

Чоловіки ж в Україні, — красиві, цікаві,  статні, небалакучі, але явно з великим сердцем. 
Борщ — «зілля приворотне», як каже успішна дружина Ника Белоцерковская, а ця дама, повірте, знає що говорить.
Потрібно: Грудинка -1 кг, невеликий качан капусти, чотири великих буряки, цибулини -2, 3 морквини, картоплина -1, оливкова олія, червоний гострий перець, томатна паста, свіжі томати — штук п'ять, часник — 4 зубчика, зелень, чорний перець, сіль, винний оцет 9 можна будь-який), сметана або вершки . 
Варимо бульйон. У каструлю з м'ясом кидаємо цибулину і морквину.
У сковороду з високими бортиками наливаємо масло, слегка обсмажуємо роздавлений часник — 2 часточки, дрібно порізану цибулю, до впевненого запаху, додаємо терту на крупній тертці моркву, смажимо, додаючи трохи бульйону. Туди ж очищені від шкірки, порізані дрібними кубиками томати та пару лжок томатної пасти. Все це на невеликому вогні, помішуючи готуємо хвилин п'ятнадцять. Туди ж червоний гострий перець. Хто не любить — не додає!
Коли бульйон, який постійно « чистимо » від накипу, буде готовий, виймаємо м'ясо й ріжемо дрібними шматочками в пательню, про яку згадано вище Цибулину і моркву з бульйону — викидаємо .
У бульйон кидаємо — перше, порізаний некрупною соломкою буряк, хвилин через десять порізану (я люблю дрібними кубиками, а не соломкою) капусту, ще через 5 хвилин — картоплю, теж кубиками. Чорний перець — горошком. Варимо хвилин п'ятнадцять. Коли м'ясо ідеально подтушітся, все змішуємо. Солимо, додаючи за смаком (я — дві столові ложки) винний оцет. Даємо закипіти. Заправляємо зеленню. Консистенцію супу Ви вибираєте самі. Я люблю середню. Не люблю зовсім густий. Найсмачніше він, природно, так само як і більшість овочевих супів, на наступний день.
До борщу, обсмажуємо чорний хліб в оливковій олії, натираємо розрізаної навпіл часточкою часнику, ріжемо брусочками. Або просто готуємо часникові сухарики в духовці.
 
«Дааастаем водочку, замороженную рюмочку. И пошли все на… !!!!» 
                                                                                                         вираз by belonika
                       на  всі 4 сторони світу! 
 


0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте