Хвороба чи паралельна реальність?

Шизофренія — «жива» хвороба, яка маніфестує в молодому віці (до 30 років), частіше у жінок. Дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Найпоширенішою серед усіх форм є проста. Де міксується синдром Кандинського-Клерамбо (хтось вкладає в голову думки, примушує здійснюювати небажані вчинки), з ідеями переслідування.

Elena — героїня серіалу «Щоденники вампіра», була «захоплена» за сценарієм, її героїнею-двійником, Katherine. Отож, Katherine, тепер контролює всі її думки, дї і вчинки. «Наказує» кого любити, з ким бути, з ким дружити, як одягатись і т.п.



Дівчина «сама не своя»: кинула одного хлопця заради іншого (при чому різко), стала вневненою у своїй надважливості для оточуючих (злиться коли її «заземляють», кажуть, що це не так), змінилась зовні, змінила звички, стала байдужою до друзів.

З тихоні «розкута стерво»… а передувала цьому дитяча травма Katherine втратила батьків в 1848, а Elena в автокатастрофі в 2010. Цей факт сімейної психотравми, втрати найближчого дозволяє об'єднати ці дві героїні в одну паціентку. Певний тригер в теперішньому часі дає вищевказану симптоматику, психотичні зміни особистості.

Картина по серіалу схожа на істеричний розлад особистості, на початкових етапах «перейде чи не перейде» у шизофренію.

Проте, іноді душевно хворі кажуть або творять такі речі, які вражають в позитивному, пророцькому плані. А що як раптом вони живуть у паралельному світі, але тілесно все ще тут?





Під час подорожі до Нью-Йорку в компаніїї Кетрін, Елена 2повернула" чи «ввімкнула» свою «людяність», якої стаючи вампіром позбавилась. На честь цього вона вчинила. як справжня дівчина, зробила червоні «перишки» чи «highlights».

Цього дня Валентина спробуйте і Ви, рожеві чи червоні перишки в волоссі. Для прикладу, ще раз, поглянемо на блондинисту красуню Bar Rafaeli в рекламі Passionata:



0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте