Салют, Вера! або для чого потрібен "правильний мужчина"

На обкладинці «Cosmopolitan» Україна з'явилась працьовита дніпродзержинська красуня Вера Галушка, псевдонім, Брежнева, який придумали Костюк і Меладзе при прийомі на роботу в «ВИА Гру», адже Брежнев був саме з тих країв.
Для неї це велика честь, а для всіх її прихильників велике задоволення. Жінка вона сильна, народивши першу дитину в громадянському шлюбі, працюючи на двох роботах аби прогодувати ось цього чоловіка, малу дитину, маму і сестер… А в душі завжди була мрія стати однією з «ВИА Гри». ЇЇ інтуїція завжди підказувала що так воно і станеться. Чоловік, що морально гнобив та комплексував її заборонив піти на кастинг, але вона не могла не дати шанс своїй мрії.
І не прогадала, її жіноче 6-те відчуття не підмануло. її було обрано в групу. Надя Мейхер приютила молоду дівчину в себе вдома, адже у Віри не було ні знайомих ні родичів в Києві. Вона «пахала», старалась бути найкращою в усіх заняттях (вокал, танці, риторика, навіть українська мова). Відкладала кожну копійчину та надсилала мамі з дитиною.
Коли трошки піднакопила грошей стала знімати власну квартиру в якій довго жила. Потім вийшла заміж за шустрого єврея, народила ще одну доньку, Сару.
Обидві дівчинки схожі на неї.
За документами вона зараз вільна, але щаслива з новим коханим, що є продюссеров нової стрічки сіквелу «Любовь в большом городе».


Віра ніколи не втрачала надії на краще і вірила в себе та свої мрії, вибачайте за тавтології та банальність, але це так.

З віком потрібно більше думати що і як ти їж, займатись спортом для здоров'я та насолоджуватись життям і собою. Це нам і пропагує Віра.

«Жінка відчуває себе такою, якою її бачить чоловік. Якщо жінка відчуває турботу та ласку то буде цвісти, якщо ж найменьший дефіцит позитиву з боку мужчини, то жінка буде копатись в собі, шукати недоліки. Висновок: щоб звільнитись від комплексів потрібно знайти правильного мужчину!.
\
В стилі нашої блондинки я підібрала творіння Kate Spade:










0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте