Сучасна жіночність, тенденції листопаду та бренд звабливих губ

Легка, але впевнена і «clackering» від підборів хода. 
Італійське шампанське в обідню перерву і перевірка робочої пошти на ходу.
Така вона, сучасна жінка, яка прекрасно усвідомлює свої плюси та мінуси, складнощі характеру чи виховання і готова приймати себе такою, як вона є. «Добре» буває по-різному і є різні періоди життя. щоб не траплялось у Вас на даний час, все пройде і велика вірогідність того, що перейде саме в таку «смугу», яка Вам буде подобатись ще більше. Все залежить від Вашого настрою і спокійної впевненості, що саме у Вас все буде так, як Ви хочете.
Саме це вдало підмітив Riccardo Tinelli for Elle Spain November 2013:


М'які трикотажні штани — хіт теплої осінньої погоди.

Твідові пальто-сюртуки та подовжені піджаки, сонячні окуляри — і ти готова підкорювати місто.

Це образ. чомусь, полюбляють чернівчанки, а тепер «пухнасті» жилети набувають популярності і у світової моди. Тільки на відміну від наших панянок, які комбінують їх з високими гольфами-водолазками або оксамитовими спортивними кофтинками з капюшоном, запропоновано одягати їх з легкими туніками та сукнями і спідницями протилежної структури. Наприклад шовк, тонкий трикотаж, атлас. Наші панянки обожнюють на такі жилети ще й розпустити власні випрямлені коси, Elle радить затягнути їх в неміцний пучок.

В останні зігріті сонцем дні можна споійно одягати улюблені класичні «лодочки» та вузькі джинси, все з тою ж куртою-пухнастиком. про яку велась мова у двох постах раніше.
А взагалі не соромтесь себе і своєї краси і привабливості, навпаки майте сміливість підкреслити її. Це буде ще легше зробити з новою Dior Rouge lipstick, обличчям рекламної кампанії якої стала Natalie Portman.

Walking On Air Katy Perry Walking On Air Single










Download Walking On Air Katy Perry Walking On Air Single MP3 for free on Dilandau






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте