Якщо життя дає тобі Лимони зробити Лемонад

Казкотерапія — напрям в психотерапії, де беруться архітипи(моделі) казвових героїв і переносяться або трактуються, як зручно для лікувального ефекту в тій чи іншій індивідуальній ситуації: така терапія є простою, зрозумілою та доступною, і метою «дорослої гри» розкриває серця.
Цей напрям відгукнувся в моєму прагненні шукати життєво-психологічний підтекст в серіалах, книжках та піснях. Російські колеги підтвердили це, отже, маю повне право...
Серіал «Hart of Dixie» з Rachel Bilson в головній ролі, задумувався як вихід для тих, кого запроторили працювати куди ти так не хотіла. Але… стикнулась дівчина з різними любовними трикутниками та іншими геометричними фігурами людських взаємостосунків. Тим не менш, річ сьогодні піде не про неї. Lemon Breeland, місцева " принцесса" і донька головного лікаря, з вираженим «синдромом відмінниці» ( надмірне прагнення щоб все було ідеально по житті, в словах, вигляді, мати будь-якого чоловіка. Вона звикла отримувати те, що хоче. До речі, не обов'язково така дівчина має бути балувана, адже перше уявлення про себе, як про жінку-королеву-принцессу задається батьком. І якщо він ставиться з повагою, він вчить яке ставлення в мабутніх стосунках з чоловіками сприйматиме ця дівчина за належне. )







Закони маленького міста, що вона має вийти заміж, займатись собою, хозяйством,  і менш за все піклуватись про свої бажання. Героїня, яка була названа на честь квітки-лимонника, Lemon так і збиралась. Аж доки перед самим весіллям не з'явилась симпатична докториця Zoe Hart та не увела нареченого. І тут почалось. Спочатку драма, подавленість, ясна справа. А потім дійшло… прозріння наступає саме в такі моменти. «усмішка долі». Тепер є час довести що вона самостійна, зайнятись справами, які ніколи б не дозволив той хто не став чоловіком. І якщо жінка сильна особистість, вона не ламається після драми, а навпаки змінюється, перетворюючись в більш морально зрілу особу, яка вже точно знає чого хоче. Не зразу, поступово, по ходу справ та дій, нових захоплень. І тоді коли вона відволіклась на себе, свої бажання ( не плутати з егоїзмом. Просто пізнає себе і свій внутрішній світ.) раптом прокидається вранці без болі всередині, а з посмішкою, бо до цього дня вона брала себе в руки " і відсувала старий брейк-ап щоб жити далі"(цитата героїні). Часто-густо дял пережиття розриву стосунків в будь-якому віці потрібно викинути речі, спогади, нааіть трохи  виключити контакт з інтернетом (щоб не чути-не бачити), змінити роботу, коло спілкування, зайнятись спортом, під час фіз.навантажень відбувається виділення ендорфінів, виливатись в творчість, записатись на курси, які давно хотіла, почитати книжки, дивитись фільми. Шукати реальну себе, справжню… і знайдеться та людина, яка цінуватиме оновлену людину після життєвих переживань. В принципі підхід пережити розбите серце ось таким способом, щось робити, жити далі, а там буде видно підходить, як для жінок так і чоловіків.

Наша героїня не здалась, купила бар, відновила дружбу з колишнім однокласником, який став її партнером по бізнесу, забила болт на подружок, які розказували їй про кожен крок її колишньоо нареченого та пішла далі по життю, доводячи і собі і іншим, що вона може.
Доля після такого просто не можне не всміхнутись, такій жіночій силі перемогти біль та впевненості в світлому майбутньому. А ось хто буде поряд, новий старий чи третій....

 
Miu Miu Ballerinas


Miu Miu Ballerinas (see more leather ballerina flats)
Знову в таку золоту осінь вдягаємо золоті балетки та чимчикуємо на зустріч сонцю....




 
Jaime King 34-на блондинка, яка чекає на першу дитинку і знайшла своє кохання в 27, стабільно будуючи карьєру до цього і ховаючи хвилювання… життєвих ситуацій масса і вони бувають покрутіше будь-якого серіалу. І завжди є шанс для позитивного виходу, але не кінця. І не треба боятись зробити не те. що він тебе очікують, адже зажди знайдуться найближчі люди, які тебе підтримують у будь-якому виборі. твоя родина.







 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте