Блондиниста психологія

Бути жінкою — велике мистецтво.
«Чоловіки-козли», — часто можна почути або навіть подумати з різних приводів і на різних рівнях стикання з протилежною статтю.
Іноді, ми зовсім неправильно трактуємо те, що твориться в голові у мужчини.
Перед тим, як насварити людину, яка, наприклад приніс квіти або шоколадку (хоча Ви хотіли чи очікували ці квіти тиждень назад, а на рахунок шоколадки тисячу разів казали, що Ви у Вас аллергія). Людина не хотіла Вам зла, і не забила болт, а просто десь почув-побачив-згадав і саме зараз захотів зробити приємне, пам'ятаючи що Ви, саме Ви, така дорога і єдина хотіли цього.
У випадку коли квіти бажані, і жінка йде радісна цьомати його та ставити їх у вазу, а чоловік бачить це задоволення, радість… він дарує їх заради того, щоб Ви ожили, дали емоцію.
Хтось вважає, що чоловіки хочуть базово сексу, а насправді вони хочуть вібрацію, емоцію, вулкан, щоб жінка поряд була жива. Він може розганятись до 130 км/год на трассі, а дівчина боїться, людина хоче вразити, хоче щоб тобі сподобалось. А коли тобі це до вподоби, чоловіку дуже важливо співпасти з твоїм бажанням, коли та сама швидкість 130 викликає «вау, супер» ти доставляєш задоволення йому.
Чоловіків потрібно старатись розуміти, захоплюватись, допомагати рости… і як мінімум хвалити.
Принцип і суть стосується не тільки чоловіка поряд з штампом в паспорті або без, коханого, хлопця, але і брата, батька, коллегу, друга та знайомого.
У нас є емоційна пам'ять, спогадів, пов'язання думок з минулим, і якщо воно якось зараз Вам болить, досі або щойно, треба лікуватись, точно так само як лікувати хворе горло, щоб жити далі, щоб повернути собі ту частинку енергії, яку вклали в той flashback. Як написала Hilary Duff після розриву з нареченим в своїй пісні «I got back a part of me I really missed», — я повернула частину себе… вдоволь погорювавши (посумувати Ви також маєте право), через деякий час потрібно рухатись далі. Починати займанням себе справами, обов'язковими або тими, які так давно хотілось, але все не траплялось можливості. Немає настрою гуляти з подружками — так і не треба! Немає настрою говорити з одногрупниками — мовчіть! Зворотня реакція: безкінечні туси (бажано без алкоголю, бо все ж таки хай там як токсичний вплив на організм, а як анестетик для розбитого серця не працює, на жаль або на щастя), друзі і громадська робота. Потрібно активізуватись через «не хочу/не можу», точнісінько, як коли так в горлі дере, а мама заставляє їсти гарячий бульйон, по ложечці, по трошки..., — «Треба їсти, щоб мати сили одужати/боротись з хворобою». Треба рухатись — щоб жити далі, якщо воно ваше — повернеться tak czy owak, або за закритими дверима на Вас чекає, саме те, що треба! (Як кажуть, зверху вид краще. Богу видніше.).
А перш за все, треба любити себе: заплести косу на ніч (щоб ниспадало ніжними світлими хвилями завтра вранці), зануритись в ванну наповнену ніжною полуничною піною, відчути тепло води та м'якість піни, приємний запах, перед тим приготувати піжамку, шампанським з приводу досягнутої цілі по справі і новою покупкою.
Дівчата, не бійтесь балувати себе! Ви на це заслуговуєте!

P.S. — Вибачайте за занадто психологічний пост, сдаю сессію.
Superstar Big Time Rush Elevate Elevate










Download Superstar Big Time Rush Elevate Elevate MP3 for free on Dilandau

3 коментарі

Максим Пансик
«Вибачайте за занадто психологічний пост»…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте