Я, ти, Бог та інші сучасні богині

Напередодні свята Покрови та на основі читання професійної літератури, книги Carl Whitaker...
Диво просто так — велике табу для сучасної свідомості в незалежності від статі. Хоча, якщо ми спитаємо чоловіка, яка вірогідність зустріти динозавра на вулицях міста він вам відповість: Не знаю… дуже мала… А що скаже жінка? — 50:50 — або зустріну або ні. Тут річ йтиме не про логіку, а про дорослішання. Чоловіки дорослішають пізніше, так чомусь задумано природою. І усвідомити щось не зрозуміле для них дуже страшно. Так само як і розібратись в суті проблеми, вирішити чи щось, повірити...

Сукня:Marko Marosiuk
В основі імпульса, поштовху до розвитку в чоловічій свідомості лежить саме диво. Все інше не рахується, не збуджує.







Воно ж і страшить — раптом потенції(може фізичної а може і моральної, я говорю взагалом) не вистачить, не потягне.
Навіть в сучасній медицині диво простіше списати на збіг обставин, ніж на те, що все саме так направив Бог.
Найбільш за все чоловічий аспект свідомості боїться зустрітись з жіночим аспектом свідомості. Кожен з них боїться впустити неопізнане в своє життя. А реалії виховання роблять «чоловіків» обидвох статей, що бентежить всіх, так як різницею лишаються тільки статеві ознаки.
Існує міф, що чоловік має довіряти жінці, чи знайти «свою», відповідно та сама тема і з жінкою.
Уявіть серфінгіста, який вирішив наповну віддатись неопізнаному, тобто хвилям. І що вийде? Він загине. А потренувавшись, пізнавши їх, приноровившись та навчившись справлятись з ними він розуміє самого себе, і тоді впевненість в своїх силах зросте і зміцніє, тому зустріч з непізнаним більше не буде так страшити, навпаки, тягнутиме, тільки пізнавши себе пожна пірнати у море серйозного кохання.
Жінка та чоловік — безкінечні непізнані потенціали один для одного. Здобувши впевненість в собі, будучи особистостями їх свідомості починають радіти появі поряд чогось неопізнаного, а не боятись, що «потонуть» чи «хтось» когось втопить і «один лишиться на березі з розбитим коритом». Є свобода, а не клешні ревнощів, типу «кохання», ніхто нікого не тримає і не душить, все взаємно.
Є Бог, богиня — доля — яка нам може подарувати своє посмішку надзвичайно неочікувано. І найголовніша довіра має бути ось саме до цього аспекту Всесвіту. Що все що не робиться, то на краще. Навіть коли Вам здається, що світ скінчив своє існування з будь-якої земної причини, то це «бездоріжжя» може Вас привести саме туди куди Ви так хочете або навіть краще. Її дари не завжди прості, але завжди з турботою та любов'ю.
Жінка в якомусь сенсі богиня, а чоловік — цар, бог.
Якщо існують моменти, коли Ви не відчуваєте так, але знаєте що потрібні зміни, щоб зібрати себе докупи — ось це і є «посмішка долі». Не розбите скло, а нове переродження особистості. Тренування на «хвилях». Після якого буде Вам дано що просите або навіть краще! «По вере вашей да будет вам» (Матф.9:29).
Отож, як бути богинею?
Робимо список і змінимось за 28 днів.

Перший день — зробимо список речей, що нам потрібно (ні, дівчатка, я не про нову шубку-помадку, я про глибше… хоча… не тільки):
— більше часу для себе: не шкодуйте години на манікюр та педікюр та перукарню та записуйтесь кожного місяця;
— Щодня користуйтесь зволожуючим кремом, особливо в дану пору року та кремом с SPF навіть у похмурі дні;
— Пийте більше води, не кави;
— Їжте більше сезонних овочів та фруктів;
— Фізична активність кожного дня;
— При кожному митті голови користуйтесь кондиціонером-маскою;
— Пробуйте щось нове на кожних вихідних;






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте