Що таке бути вдома і трохи про білизну

Я люблю красиві речі — то є факт. І один з найулюбленіших видів красивих речей, — білизна. До прикладу, Miranda Kerr коллекціонує та привозить з поїздок даний предмет гардеробу, як сувеніри, при тому будучи однією з головуючих моделей бренду Victoria's Secret. Виросши, на західній USA-культурі та «Cosmopolitan» замість розмальовок я була начувана про Victoria's Secret, в 17 отримала перший предмет з їх лінії PINK, не знаю як це пояснити, але він приносить удачу. Потім, коли у нас відкрився тільки перший бутік з непомірними цінами, я подружилась і з власницею, і з продавчинею, які телефонували мені за нові надходження, і я точно знала що коли приходжу з пар на мене чекає примірка в цьому ляльково-рожевому салоні, гарячий чай або кава та дівочі теревені з шоколадом. З тих пір я відданний покупець. Вже змінилась і адреса бутіку і власниця, я з приводу і без приводу, можу завітати в салон вишуканої та вже не тільки білизни: спортивного та одягу для дому, піжамок, аксесуарів, парфумів і декоративної косметики, продуктів догляду за волоссям...
Хтось купує такі речі задля… а хтось просто так, бо це радує і морально, і фізично. Приємний дотик якісного матеріалу, що не псується при пранні (краще ручне чи покладіть в тканинний, такий як від шузів мішечок, коли перете в машинці), красива форма по тілу...
Ви знаєте, я люблю Candice, і її популярність та профессіоналізм не знає меж. Вищезгаданний бренд цінує це, тому ця дівчинка є обличчям жовтневих пропозицій фірми.

Стає похмуро, але доволі тепло, м'який туман опускаєтсья на місто і дуже хочеться одягти свої улюбленні закриті черевички на підборах з вузькими чорними джинсами, а наверх, як я вже мінімум два рази, казала, «пухнастик» бомбер. (В мене такий кольору крем-брюле.)

Бажано: дво-відтінкові черевички, краще пастельно-чорні.

Персиковий колір дуже личить блондинкам підкреслюючи їх витонченість та робить казковими принцессами рудих та брюнеток.
Світлі джинси, як і раніше ввважались прерогативою літнього сезону тепер сміливо можна одягати восени.

Завужені брюки-дудочки в обтяжку та довгий піджак-сюртук — «Yes»як на ділову зустріч так і романтичний вечір.

Все ще тримає позицій з серпня сукня в мереживах.

Відкрита спина — дуже сексуально ( ми вже це обговорювали n-постів назад). Але тут фішка в дво-клірності. В залежності від типу фігури та її особливостей обирайте або темні смуги по краях або посередині.

Хіповий week-end варіант в якому ходить весь Київ. Ніжна шифонова спідничка та трикотажна вільна футболка з замшевими ботильйонами.

Зручні на танкетнці чи підборах черевички, вузькі, класичний денім джинси, проста кофтинка зверху на ліф і призібране в низький, на бік хвіст волосся. Ось так можна і треба ходити на роботу — просто і вишукано ( перевірино мною на теренах КМКЛ № 6 =>)

Шорти для дому з в'язаного трикотажу і кофтинка з рукавами — те що треба коли батареї нарешті затопили. Доповнюємо тапочками з пом-понами чи навіть лосями.
Бути вдома — завжди добре. Тому психологічно доведено, коли навіть вдома, одягаєш красиві і зручні речі настрій завжди добрий, навіть коли непогода на вулиці.






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте