Diaries I велике місто

«Завязывайте с саморазрушением» — каже гороскоп в жовтневому Vogue, який я отримала в п'ятницю. Звісно в ці гороскопи мало віри, але просто як воно бува… Прочитаєш через цікавість, і порадієш хорошим новинам, або навпаки насторожитися і відставиш в сторону, а раптом воно співпаде з тим, що в тебе на даний момент в житті відбувається, знайомо?

Смішно, але нічого не вдієш, така жіноча натура, а може і людська.
Іноді найнепомітніші з першого погляду речі, як фраза в гороскопі чи фільм, не слабо мотивують, вони натякають, наводять на роздуми і дають щось на зразок поштовху. Закінчуємо з самоаналізом і приступаємо до дій. Бо замість того, щоб сварити себе за щось, треба просто спробувати це виправити чи хоча б почати щось робити.
Як кажуть, було б бажання… бажано взаємне. Было бы желание, как говорится...
Я завжди хотіла бути в столиці, доля дала мені таку можливість. Перші два тижні я вела закритий стиль життя, їла в фаст-фудах, а потім до мене дішло, що я ж йду на Fashion's night out (фото з якого будуть вже завтра, з подробицями).
Коктейль в бутіку Louis Vuitton сильно виправив мені мізки: по будням я працюю, ходжу на лекції і презентаціі (як то тест-драйв Range Rover Vogue). Бюджетно вечеряю творожком чи вівсянкою. Боже, я живу в ідеальному місті=>
Іноді просто достатньо взяти себе в руки і почати робити те, що відкладалось на потім.
Мене переповнює гордість, і я взагалі забуваю про всі проблеми та негаразди і поганий настрій.

Загалом, ось така to do-терапия))) Не депрессуйте, осінь — для того щоб робити справи!
Файного Вам понеділка, мотивуйтесь!





0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте