Знаєш на що чекаєш

Знову їдеш до столиці і отримуєш листа...

… а тим більше такого, з новим каталогом і блоггер-запрошенням, від улюбленного бренду розумієш, що пропустити шоппінг-ніч року не можеш і не хочеш.
Коріння цієї події сягає в 2009-й, коли головний редактор Vogue US, Anna Wintour, вирішила допомогти концепт-сторам та модним домам, в епоху кризису умовивши найкращих профессіоналів зробити знижки та заохотивши більш-менш простих людей прийти та щось собі новеньке прикупити. З роками це стало доброю традицією, адже кожен магазин, що бере участь в FASHION’S NIGHT OUT створює окрім знижок на найкращі коллекції власне оу. Хто приваблює безплатним макіяжем, хто вишуканими закусками, а хто і знаменитість пошопитись разом з тобою організує.

В Росії, посланницею цього дійства була Марина Линчук.
Висновок:
кожного разу це сюрприз… тому моє серце вже скаче від радості, що починаючи з вечора 4 жовтня зможу поділитись з Вами тим, що вигадав Mango.
P.S. — дуже важлива ремарка: коли йдеш на показ чи захід від певного бренду, то хорошим тоном вважається зробити йому приємність, щоб на тобі було щось саме від нього… Я обрала:


А цього «красунчика» з Mango shopping night хочу забрати в Чернівці… сподіваюсь на мене XS вистачить...






2 коментарі

Святослав Вишинський
Третя фотографія з першого погляду нагадала вул. Коцюбинського в Чернівцях — уздовж воріт Резиденції.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте