Багатозадачність

Мультитаскер — це властивість не тільки девайсів — телефонів, планшеток та читалок, а ще й притаманна всім, хто хоче успіху в наш час або хто тримається на хвилі.
Поради від 50-ти річного модельера і креативного директора Louis Vuitton Marc Jacobs та 60- річного Karl Lagerfeld-а, який щорічно створює по 5 коллекцій для дому Chanel, як тримати бойовий настрій та досягати нових вершин:
— кожного дня вставати о 5.30-6.30 ранку;
— душ з засобом з улюбленним запахом;
— йога/пілатес/кардіо/спотзал — хто що любить і може;
— вітаміни (таблетовні, до речі «Моріамін» наразі є дуже ефективним) або просто риба по можливості, бажано жирних сортів, так як вона багата на омега-3 кислоти;
— драйвова або інша улюблена музика. У Марка це Nicki Minaj, а Карл поблюбляє арабські мотиви (сам не знає чому).

Коли в новій версії «Пліткарки», Мексика. Акапулько. Денієл спитав Софію (Серену), яка коли він попросив номерок її телефону маневрувала між пакетами з шоппінгу, латте з собою і його iphone: Ой, тобі мабуть складно так записувати, вибач (і хотів забрати телефон), але саме в той момент вона вже віддала його з записаним номером.
— Я не боюся складнощів, — посміхаючись відповіла дівчина і випрямившись постукала підборами в напрямку реабілітаційного центру де перебуває брат.
Ось такі ми, файні і доглянуті дівчата. Все не так «в рожевих окулярах» і «ляльково» як здається на перший погляд, за посмішкою стоять страждання і сімейні чи особисті проблеми, прагнення і амбіції, але ми боремось, бо Бог створив нас витривалішими (через те, що потрібно виносити дитинку) і кожного дня дякуємо йому за це стараючись вбачити та не випустити наші шанси.
 






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте