Подорожуючі заморозки для дівчаток

International playgirl чи змучена українська туристка, ось в чому питання? Як не бути останньою, любителькам подорожувати потрібно пам'ятати такі прості речі:

1. При поїздці в плацкарті чи навіть TGV у Франції першим класом, нам, дівчатам чомусь хочеться вкинути до рота висококалорійний перекус: круасан чи шоколадку і запити косою чи шампанським (перший клас літака). Ці продукти ще більше зневоднять організм, який в усіх цих видах транспорту висушується як тост через циркулюючі потоки теплого повітря.
2. Пити багато води.
Мати з собою дорожню пляшечку, персонал будь-якого транспорту з радістю наповнить її для вас.
3. По приїзді до пункту призначення не піддавайтесь спокуси заснути, інакше будуть проблеми з нічним сном на новому місці (і якраз бажаний жених може не наснитись), тому краще прогуляйтесь.
4. Після довгого сидіння тіло затерпло і просять розтяжки, тому будь-які ваші вправи: біг, хулахуп, йога, — не важливо що ви робите, але щось робіть.
5. Використовуйте скарби для тіла та обличчя, а після душу з таким засобом нанесіть улюблений зволожуючий крем на обличчя та суфле на тіло. Зневоднена після стрессів поїздки шкіра Вам подякує.
Тому вражають своєю красою, а не замученістю, і нехай місцеві перехожі дивуються «що це за новенька красуня тут».
Вдалого Вам дня! А щодо тенденцій з приводу подорожей то ось нова фотосессія старлеток для Польського Elle якраз в тему:

www.fashiongonerogue.com/emilia-nawarecka-maja-salamon-karolina-waz-elle-poland-november-cover/

2 коментарі

Галина Маслак
Не знала, що туризм — це летіти першим класом. Такою туристкою і я хочу бути.
Катерина Вілігорська
Тягнемось до зірок в прямому і переносному сенсі.=>
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте