Шейк, Ірина Валеріївна

13-те місце серед найсексуальніих моделей світу, контракти з відомими брендами та труд, щоб дійти до «олімпу».

Якщо хочеш бути богинею, прийдеться попрацювати над собою (постійно) та багато (загалом).

Людина року за версією Glamour, фотосессією для Allure і жагою до життя. Ідеальною фігурою, накшталт молодої Моніки Белуччі та Софі Лорен. Італйський шик на російських теренах....

Новий Allure Russia September 2013






Fly Rihanna ft. Nicki Minaj







Download Fly Rihanna ft. Nicki Minaj MP3 for free on Dilandau

17 коментарів

Святослав Вишинський
При тому таких панянок мільйони. Важко збагнути, за якими критеріями індустрія моди створює нових «зірок».
Катерина Вілігорська
Кожна особлива, але звісно удача важлива.
Святослав Вишинський
Краще публікуйте свої фотографії у стильних амплуа.
Володимир Антонюк
Нічого особливого. Хоча можливо в бікіні вона б не виглядала такою змордованою
Святослав Вишинський
Індустрія моди орієнтована на жінок та їхні часто досить дивні смаки. Без урахування думки чоловіків, перед якими жінки начебто і прагнуть виглядати красивими.
Катерина Вілігорська
Це окрема естетична філософія, хоча щодо думок чоловіків і жінок згідна.
Володимир Антонюк
думаю, точніше буде — «оріентована на досить дивні смаки керманичів та очільників індустрії моди». Смаки споживачів просто ігноруються. Можливо тому стільки брендових речей в стоках (крім Л.Вітона — справжні ці за дешево ніколи не продаються)
Ольга Мороз
Головне з якого початкового матеріалу «ліпиться» нова зірка. Якщо не враховувати внутрішній світ, то результатом стане стратегія Мерилін Монро. Якщо вона годинами любується в дзеркало — значить боїться старості. Добре що тут є фото на якому вона малює губи хлопцю, підсвідоме бажання цілувати накрашені губи, прихований гомосексуалізм, а мужчина який на це погоджується або безголово закоханий або відсутня статева ідентифікація або все простіше — платний образець. Автор назвала її богинею, в її житті немає ніякого розвитку крім догляду за зовнішньою оболонкою, і вона ВІДКРИТО це демонструє. Як же ми обнищали якщо це Богиня!!!
Катерина Вілігорська
Кльово, дякую, але це просто фотосессія, хоча…
Галина Маслак
А мені сподобалася теорія про гомосексуалізм. Цілком може бути. Якщо ігнорувати той факт, що часто моделі кажуть, як стати і куди дивитися. Я вже не кажу про одяг і макіяж. Дуже потішила фраза «Якщо не враховувати внутрішній світ...» Відколи це моделей обирають за такими критеріями? І як Ви зрозуміли, що у неї в житті нема ніякого внутрішнього розвитку? По фото? Я теж так вмію. Якщо у дівчини Вконтакті сотні фото, де вона напівгола, важко думати про її внутрішній світ… Але це просто фотосесія. Між іншим, автор сама обирала, які фото цієї моделі викласти на Вкурсі.
Ольга Мороз
про внутрішній світ — нагадайте ЯКА у неї освіта? Можливо вона захистила дисертацію? І чи чула взагалі про це слово?
Ольга Мороз
на яку вона з легкістю і мабуть без зайвих вагань погодилась
Катерина Вілігорська
Внутрішній світ не зв'язаний з отриманням вищої освіти і тим захистом диссертації. Освітченість, не є показником високого морального розвитку і глибокого внутрішнього світу, особливо в наш час коли все, і в т.ч. наукові роботи купуються.

Але я її не наділяла ніякими якостями, особливими. Всі ми люди, в кожній сфері працюємо, чогось досягаємо. Вона в сфері модельного бізнесу.

Мала ремарочка: Подіум — це теж величезна робота. Щоб досягнути топ-рівня, синонім якого є слово «олімп», в даному контексті, і не більше того. Богиня в цій сфері, бо тіло красиве, а це умова роботи, воно дано їй від Бога.
Галина Маслак
Катя написала мої думки:) Повністю згодна. Я поважаю людей, які захистили дисертацію (особливо, якщо самі), але не вважаю, що це єдиний показник розуму. До того ж, дисертація в одній галузі, а життя багатогранне і мінливе. Науковий ступінь не гарантує щастя і т.п. Можна бути розумним, а можна бути мудрим. От мій дідусь не має вищої освіти, але я вважаю його розумнішим за деяких кандидатів наук.
Галина Маслак
На фото гарна дівчина. Хай живе собі з миром.
Ольга Мороз
Взагалі-то, внутрішнім світом я вважаю систему психо-фізичних якостей, емоційних станів і обов«язковою умовою є наявність знань, тобто загального розвитку особистості. Вища освіта це лише вузька складова загального розвитку, а дисертація це зовнішній доказ наявності знань. А якщо говорити про якості, то варто б було згадати українських красунь, взяти і прорекламувати їх…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте