Дівчата перевдягаються чи змінюють натуру?


Всім прикольного закінчення вихідних та наснаги на робочий тиждень.

Нам добре знайоме «вампірське» американське «мило» з головною героїнею в виконанні Nina Dobrev. Або навіть з двома — Elena and Katherine.

І знову я побачила в цьому свій професійний підтекст. Це наче дві грані жіночої природи — покірна овечка вдома зі своїм мужчиною, на роботі чи навчанні та дика тигриця за дверима спальні чи на вечірці.

Якою дівчина є більшість часу залежить від процентного складу тієї чи ішої грані «темного» чи «білого», який заклали генетично, я говорю про ті риси, які навіть при найстрогішому родинному вихованні приховати неможливо, бо «природа пре» або навпаки пуританство, яке не може розбестити навіть демократичніша сім'я. Коли дівчинка виростає ще в підлітковому віці при розумінні та підтримці родини, можна як і в шоколаді отримати обидві половинки, які гармонічно переплітаються і створюють вишуканий гірко-солодкий смак...

Сама ж Dobrev зажди намагалась триматись ось цієї «золотої середини», натури то заспокоюючи себе йогою то збуджуючи пробіжками по червоній і біговій доріжці, та приймаючи свій новий і знову «вільний» статус, бо в неї щойно закінчились стосунки з Ian-ом Somerhalder ом (співчуваємо, дівчинко), досвідом сили та гармонічності вона ділиться в новому випуску «Cosmopolitan US September 2013»:







«Люди не визначаються за їхніми стосунками. Головне бути честними з собою.»
 
«Я можу винести багато натиску. Я постійно намагаюсь удосконалити себе.»
 







2 коментарі

Святослав Вишинський
У міфології цим двом натурам відповідають образи Діви і Блудниці (найчастіше зображувані як дівчина або молода жінка), або ж, в іншому сенсі, Богині-Матері і Богині-Смерті (як зріла і стара жінка).
Катерина Вілігорська
Дякую за коментар. Пам'ятаю з лекції, яку ти читав. =>
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте