Йдемо спати на цукрові хмари до Katy Perry

Katherine Perry, дівчинка-борець, яка вірить в Бога вище проведіння, бо тільки з його допомогою вона пройшла випробування грандіозним успіхом першого альбому та туру в його підтримку під час якого її серце було розбито законним чоловіком, який вирішив розірвати стосунки саме в той момент.

«Не наступна Брітні чи Авріл, я перша Кеті Перрі» — ось слова тендітної брюнетки з природньою фігурою та захоплючими костюмами.

Отож, запрошую і вас підлянути в її «цукерковий» світ, де дитячі мрії стають реальністю, казки оживають, а віра і надія сяє в серці і очах.


Один з костюмів «карамельної» королеви Кеті.

Її стиль різниться від гламурної діви до мультяшної героїні. Настрій змінюється як колір волосся. Це нормально — бути різною.

 




 

Але на вершині втриматись дуже важко, невидима «корона» яку поставили тобі люди давить на мозок та душу,  а щоб туди добратись потрібно покласти не мало сил, але вид з тої «гори» вартий того…
Отож, розслабляємось  і готуємось бачити кольорові сни....

Як твіттернула 5 травня минулого року щаслива Кеті 




Katy PerryVerified account@katyperry



Falling asleep dreaming of cotton candy clouds… Hello, I am cotton candy Katy :) — «Засинаю мріючи про хмарки з цукрової вати… Ей, я цукрова Кеті»...




Візьмемо з неї приклад та побажаємо всім гарного початку продуктивного тижня. А замість колискової вмикаємо новий трек даної співачки.









 
Кеті завжди асоціювала себе з кішкою, її грайливий сценічний образ мультяшки з різнокольоровими перуками зміниться 12 серпня з новим альбомом та новими піснями. «Рик», «Roar» це є її заява до світу, що вже немає тої тендітної кішнечки є лише войовнича тигриця. В основному її пісні завжди про життя. Вони прості та зрозумілі. Зміни, які трапляються всередині кожного з нас, періоди, які заставляють переусвідомити себе та сприйняття світу змінють нас від кішок до тигриць.






2 коментарі

Георгій Вдовиченко
В заголовку — не Parry, а Perry
Катерина Вілігорська
Дякую, він ще в роботі, бо щось з картинками не ладне. => А ось тепер можете читати.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте