Нова дієта Beyonce

Як мабуть помітив весь fashion — світ, Beyonce порівняно зі своїми пишними формами, після народження дитини дуже схудла. Це не тільки заслуга гормональних змін, які трапляються в деяких жінок після пологів (лактація та повернення менструальної функції після її закінчення (перші 6 міс.), повернення до регулярного статевого життя і пришвидшення метаболічних процесів (гормони яєчників та щитоподібної залози) як компенсація після надзвичайного природного стрессу — виношування дитинки).
Beyonce психологічно змінила своє ставлення до їжі та способу життя. В «голові» ледить і вся основа дієтичних розладів, переїдань та навпаки хронічних недоїдань, гастритів і виразок.
Їжі не потрібно боятись, потрібно тільки знати міру свого насичення та вдумливо відноситись до вибру продуктів. Іноді краще з'їсти шматок якісного сиру, який буде дорожче ніж плавлений «сирний продукт» з ГМО, але ти будеш впевненим що організм отримав потрібний кальцій та ендорфіни. Якщо кожног дня включати сир та арахів в свій сніданок, то Ваш настрій буде «хімічно» покращений і нервова система буде більш стійка до стресів. 

Що стосуєтесь моди, то в темі окуляри з креативною оправою та ділові шорти:
 
Це виглядає сексуально та грайливо водночас.
Короткі сукні — на волю, це їхній час показувти засмаглі та підтягнуті ніжки, комбінуючи з ультрамодними сандаліями з однією перепонкою:
 
Zara:
 

Позитивний кінець дня (переслідуватиме вас в кожному пості):
«Щастя — це завжди дивитись… вгору».
 





0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте