Бути справжньою с...кою

«Від свого минулого потрібно йти не обертаючись і нехай воно вибухає за тобою, як у фільмах Джона Ву».
                                                                               Chloe, «Don't Trust B_ in Apartment 23».
Цього літа ми експериментуємо зі змінами, отже, пробуємо нові образи та ставлення (повірте, приміряти це так само весело, які  нову спідничку):
" Як бути сучкою, яка подобається".

За матеріалами психологічного інтерв'ю Krysten Ritter .
1. Тримайте позитивну хвилю.
Навіть коли буваєте в неприємній ситуації: розмова з начальником або просто потрапили в компанію дівчат, де Вам не дуже комфортно, спробуйте акуратно зробити комплімент, щоб розрядити обстановку, при цьому оглядаючи співбесідника знизу до голови, щоб дати зрозуміти, що хоч Ви зараз і відносно розважаєтесь, через секунду можете і зуби показати.
Щоб відволікти або виграти час, спробуйте підфарбуватись, але не йдіть у дамську кімнату, тримайте все під контролем.

2. Робіть, що Вам заманеться.
Щоб розбудити бійця всередині Вас, потрібно трошки ввімкнути пофігізм та відключити логіку. Зробити це допоможуть зазвичай не властиві Вам вчинки, наприклад замовте маргариту замість звичного латте, навіть в колі найкращих друзів.

3. І «найтемніші» часи старайтесь переживати з усмішкою.
Посміхайтесь навіть коли не хочеться іншим і собі, адже м'язи обличчя та мозок «відчуває» позитивну міміку і після 3-5 хвилин силкувань посмішка стається щиро. І також, спробуйте техніку "інверсія дійсності": коли все реально фігово, проговоріть фразу того «нещастя», типу: «Як добре, що розбилось молоко», замість «Ой, що робити, молоко розбилось!» і посмійтесь, чи хоча б посміхніться. Ясно, що це не підходить до всіх ситуацій, але малих неприємностей може допомогти уникнути або швидше вийти з них, не заглиблюючись. Адже негатив тягне за собою подібне, і навпаки.
Коли Ви знаєте, що будуть питання, про які Вам боляче з будь-яких причин говорити то усміхніться перепитайте та швидко переключіться в розмові на тематику про іншу людину.
Це один з механізмів психологічного захисту.

4. Холлі Голайтлі наших днів.
Пам'ятаєте «Сніданок у Тіффані» — стиль, елегантність та досягнення мети.
Тому, для ділової зустрічі чи коктейлю варто обрати коротку елегантну  сукню та темні окуляри, доповнюємо тільки яскравими черевичками на невеликому підборі або яскравими сережками.Сукня має бути досить строга, закрита, без вирізу, але з відкритою спиною.
Вести переговори потрібно чітко, виказуючи свої умови чи прохання, в залежності від ситуації і концентруватись на словах співбесідника, не відволікаючись, щоб зрозуміти, я к Вам довести свою правоту або схилити рішення в потрібну Вам сторону.


Alice + Olivia
Brooke silk-chiffon and silk-organza dress

Issa
Embellished stretch-jersey mini dress

Susan Caplan Vintage Chanel Gilt Metal Diamond Shape 'CC' Logo Earrings
5. Лишайтесь собою, навіть коли відчуваєте «слабкість», там де потрібно проявити твердість, серце підказує «пропустити хід», а не «виграти будь-якою ціною», то так і робіть, бо скоріш за все, це правильний вибір.
6. Робіть, так як Вам комфортно, звісно, потрібно йти на уступки, але не забувате про себе.
Не робіть в угоду комусь, знаходьте компроміси.







0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте