The B is back

В Америці фітнесс тренери та психологи влаштовують «Motivation Monday», а оскільки ми в Україні, тим більше в Чернівцях, почати з вівторка нам властиво.
Отже, американці придумали «позитивний підхід», візуалізацію успіху та ще пропагують здоровий спосіб життя і вірять, що немає нічого неможливого. І чого б нам не вірити нації, в якої в принципі, це вийшло? Бути рожевою ідіоткою чи цинічною сучкою — ставлення до життя чи будь-якої ситуації обираєте Ви. Ми можемо розглянути обидва варіанти, а Ви оберете собі до душі. Також, з сьогоднішнього дня я пропоную почати Detox or Cleansing Programme — це Ви будете замість десерту пити смузі, чайки або сочок та переушувати бананом, апельсином чи будь-якими фруктами, що знайдуться у Вас в запасі.
1.Motivation.
 Katy Perry — зробила свій концерт-фільм, на подобі як зірки, накшталт Майкла Джексона, де розказує про свої «темні часи» та те, як вона їх переживала. Успіх, якого вона так довго добивалась, боротьба з пухленькою фігуркою, нестандартним стилем, розлучення… все це пережити можна і треба, щоб потім отримати від життя і Бога приз чи бонус, те, чого хочете Ви насправді.
Свої тексти вона завжди пише сама, в них виражаються її переживання, саме тому вони стають зрозумулими та близькими багатьом: «Firework» — «випусти своє внутрішнє світло ат сяй» — в переносному сеснсі це зробити по-своєму, те і як хочеш ти, йди за своєю метою!

" Ти унікальний, і іншого такого немає", і соромитись своїх ідей чи того, що ти не такий як всі не треба, це твоя — фішка!

«Будь собою і ти можеш стати ким завгодно» — головна тема її фільму. Чекаємо в кінотеатрах або інтернеті.







2. Розбавимо трошки порадами про просте оздоровлення очищення організму. Тим більше літо, і тому це все зробити буде дуже легко, головне бажання.
— для перекусу можна взяти:
1 банан, авокадо, воду краще пити кип'ячену або фільтровану з соком вичавленого лимону.
Переваги лимонної води, якщо пити її кожен ранок:
— вітамін С — очищує шкіру та стабілізує імунітет;
— позитивно впливає на лімфатичну систему (що може позитивно позначитись у вигляді зменшення набряків на ногах в кінці дня, за умови, з у Вас немає іншої патології;
— хороший діуретик та антисептик для сечостатевого тракту;

Зелений чай, який можна «підморозити», антиоксиданти, містяться в зеленому чаї, навіть з пакетиків, а структура звичайної води змінюється коли ми її заморожуємо (кристали перебудовуються, і ось така «тала» вода є кориснішою та біьш освіжаючою. Щоб зробити його схожим на моїхіто можна додати ложечку темного цукру та гілочку м'яти.
Якщо пити по одній скляночці натще вранці лимонну воду та зелений чай серед дня на протязі 7 днів, то здивуєтесь змінам в самопочутті та стані шкіри.

3. На десерт у нас трошечки стилю, та порада подивитись міні-серіал де цей стиль був узятий. Оновлена версія Одрі Хепберн у виконанні комедійної акриси з Нью-Йорку, яка так довго була в тіні, ще починаючи з часів «Вероніки Марс», Крістен Ріттер.


Designer New York Fashion Week Womens Oversize Cat Eye Sunglasses 8300 + Pouch

                 Issa  Gold lace dress

Dolce&Gabbana Black Peeptoes Glamour Flower
 

Pauls Boutique Exclusive To ASOS Skull Shopper

Mango Smoking Blazer, Neutral

SWASH
'Let Them Eat Jelly Candy' scarf
Якщо Ви помітили найдорогіші в цьому сеті туфлі, — запам'ятайте ніколи не жалійте грошей на якіцсну сумку та взуття, бо туфлі  одна з найсексуальніших речей на Вас. Вас впізнають та пам'ятають по ході… Якісне взуття може «врятувати» будь-який look. Бо навіть з психологічної точки зору, чомусь увага завжди концентрується на жіночих ніжках… причому це не залежить від статі співбесідника.

 







0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте