Жуйка з Періс Хілтон

Цього місяця всі чекають на вихід в наш прокат фільму презентованого Софією Копполою в Каннах

Цей фільм заснований на реальних подіях, підлітки, що живуть в «місті янголів» вирішують грабувати знаменистостей лише заради речей. Що ж, справжнє покоління «жертв моди».
У когось це проявляється в шопоголізмі, у когось в клептоманії, а у когось, що Вам розказувати, побачите....
Вибір окулярів говорить про особистість та почуття моди не гірше будь-якого психологічного тесту, зацінимо?

1. Типовий ботан, але зі стилем (такі екземпляри знаходяться в кав'ярнях, особиливі прикмети: лептоп або pocketbook); Якщо ж це дівчина, то зазвичай п'є дуже «чітку» каву — американо або еспрессо, навіть без молока та пінки та «ховається» за цими окулярами щоб контролювати ситуацію.;
2. «Обережний», такий тип любить показати себе, в незалежності від статі, але за цим криється невпевненість в собі.
3. Чіткий мужик. Знає чого хоче і знає де це взяти, дівчата, точніше обирайте «бронежилети» від відомих брендів, бо вбиває наповал! Надійна опора в партнерстві, з таким не страшно і на будь-яку авантюру піти, він готовий на все, навіть грабувати Періс Хілтон. =>
4. Дика штучка, така любить пригоди і небезпеку, досить гаряча, але не завжди її так легко завоювати, а якщо раптом побачити такі от окуляри в файного хлопця — стережіться, вірогідніше за все його більше цікавлять «футболки», якщо Ви розумієте про що я.
5. Зірка, така красуня обожнює себе, знає свої плюси і мінуси і знає як себе подати. Щодо хлопців, такий можливо самозахкоханий, але це не означає, що він не приспустить ось ці окуляри на переніссся, щоб детальніше роздивитись Вас.
Але як завжди, медицина та психологія науки не точні і завжди життя ставить свої корективи, Софія коппола зафоткала свою, тепер вже нову подругу (до речі, роль самої себе в цьому фільмі конкретно виправила її репутацію)Періс для журналу «Elle». Я вже показувала цю фотку, але тренд окулярів-сердечок, начебто дитячих набуває обертів серед знаменитостей.

Такий look є дуже сексуальним та доречним для літньої вечірки, пікніку або будь-яого іншого.
Давайте спробуємо скопіювати:

                                                   Topshop
 

Бренд особливого значення тут не має, головне — самовираження!

На ноги можна одягти «теніски», я к Періс:

                                              Superga








0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте