Royals та пляжні тренди і "розумна вівсянка"

Якщо сьогодні пообіді Вас радує сонечко, то пропоную Ва корисний і не складний рецепт вівсяночки та нову підбірку одягу та аксесуарів для пляжу. Попереду вихідні і погода якраз сприяє «пляжному настрою»:


Nº1 — broderie anglaise cotton shirt // Nº2 — crepe shorts // Nº3 — hermes caleche eau de toilette & chanel vernis in emprise // Nº4 — chanel small boy flap bag {only available in stores} // Nº5 — flower cat eye sunglasses // Nº6 — valentino chantilly lace espadrilles // Nº7 — la perla swimsuit // Nº8 — platinum diamond stud earrings // Nº9 — dipped dyed scarf // Nº10 — lace-embroidered organza dress

До речі, Вам не здається що Ніцца та Чернівці мають дещо спільне?

Медичний факт: Вівсянка – джерело вітамінів Е, В, цинку. У кожної дитини – свій рівень інтелекту, залежний від безлічі чинників. І дуже важливо мати можливість використовувати його у повній мірі. Допоможе цьому вівсянка.

Полуниця, чорниця, вишні, малина, ожина і ін. Учені стверджують, що полуниця і чорниця покращують пам`ять, а насіння в малині, полуниці, ожині і суниці багаті на омегу-3.
(Лариса Воробйова)
— Варіть вівсяні пластівці в розведеному водою яблучному соку (у пропорції 1:1), додавши родзинки і корицю. Після того як каша звариться, додайте в неї сироп клена і посипте рубленими горіхами.

— Змішайте в блендері улюблений фруктовий сік і банан, потім вилийте цю суміш на зварену вівсяну кашу замість молока. Прикрасьте шматочками мигдалю і улюбленими ягодами і фруктами.

— В останні хвилини варіння каші додайте в неї шматочки яблука або змішайте вже зварену кашу з яблучним соусом.

— Посипте кашу смаженими горішками, сушеною журавлиною (або іншими сухофруктами), свіжомеленим лляним насінням, коричневим цукром.

— Додайте 1/2 чайної ложки ванілі в порцію каші. Посипте зверху мускатним горіхом і прикрасьте свіжими фруктами.
— У якості останнього штриха можна полити страву знежиреним абрикосовим йогуртом.
А ось це короткометражка для нової версії аромату PRADA CANDY:








Насолоджуйтесь своїм днем!






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте