Мрії від Періс Хілтон, перевіримо?

Цього літа тренд на іудаїзм та езотерику, а що як раптом це правда? Бог, Всесвіт, кожна релігія називає по-своєму. Головне вірити.
Серед зірок ще минулого літа був бум на кабалу та «червону нитку Рахілі». Хтось чіпляв на неї монетку, кулон або діамант, в залежності від бажання та достатку.
Цього разу шамбала. З йоги я знаю, що це спеція, а також міфічна країна в Гімалаях, яку згідно рукописам відвідувала Олена Реріх. Потрапляють туди тільки люди, які вірять. Це люди, які зрозуміи. що багато тисячоліть назад, наші предки, так би сказати, «догрались» з суперсилою, яку мали (як ви думаєте були збудовані піраміди?), сеперсила заключалась в силі думці.Ось до прикладу, захотів перекинути валун на сусіда, і ось тобі — тільки подумав і вже маєш. Але звісно таке до добра не призвело, тому Вищі Сили, Бог, Всесвіт, вирішили знищити таких «зарвавшихся» і створювавши все заново, потім «відібрати» вже таку велику силу, бо як відомо, сила та влада — це найсильніші наркотики.
У всіх нас є інтуїція, хтось називає це «6-м чуття», просто «чуйкою», віщі сни… це все наші дуже глибоко заснувші здібності, що були втрачені минулими поколіннями.
Чому деякі люди можуть передбачати майбутнє? Що бачать вони? Їхні «залишкові»здібності чомусь більш вираженіші, але їм дано бачати тільки одну частину, яка не сто процентово збудеться. А знаєте чому? Тому, що кожним своїм вибором людина впливає на власне життя, творить своє майбутнє.
Ось тут погоджусь з Брітні, «Choose your own destiny!» — «Обирай своє мабутнє»:







Потрібно думати про наслідки, якщо перед тобою вибір, та, як би це банально не звучало, слухати своє серце. Бо якщо воно каже «Ні», то значить «Ні» і відповідно навпаки. Це можна помітити та попрактикувати в усьому від вибору нового плаття до кавалеру. Але часто ми «думаємо головою», і голос душі, серця не чуємо, а воно бідося, забилось в нас десь в куточок, аж поки хтсо не розбудить. Але не потрібно надто загружатись від цього всього, а просто  жити, так, як хочеться саме «Вам», а не в угоду комусь, батькам, друзям чи взагалі суспільству. Ти не такий чи не така, ну і класно, тебе таким створено, насолоджуйся! І ще одна дуже важлива деталь, не потрібно боятись бути собою, як тільки з'являється страх — пиши пропало. А як переступиш себе в чомусь, ну і медаль тобі!
Отже, Каліфорнія та Канни, на пляжі яких ринулись наші знаменитості тільки і гудить про цю нову філософію, підріпляючи модою на браслети -шамбали.
Вони модуть бути найрізноманітнішими, все залежить тільки від Ваших бажань та можливостей та ще однієї маленької деталі, яку за гроші аж ніяк не купиш, вгадаєте що це? Віра! Віра в цю, саме твою шамбалу. що вона налаштовує тебе на одну хвилю з всесвітом, який як Джин з «Алладіна»… тільки і слухає уважненько тебе і виконує все про що попросиш, тільки іноді, щоб якісно виконати потрібен час, а Ви вірте і не хвилюйтесь «вони, там нагорі, працюють».

Періс та її італійський «аналог» — BIANCA BRANDOLINI і її краща подруга Олівія Палермо, полюбили шамбалу та свято вірять у неї, адже всі ми, дівчата однакові, (що хто загадав на цю шамбалу думаю і так ясно, посміхніться та читайте далі), а оскільки мої експерименти продовжуються, тому я теж спробую та повідомлю вам про результат. Як тільки я дізналась про шамбалу, а сталось це цього ранку, і в мозку раптом загалось все що знала на рахунок неї, задумалась над її придбанням і зайшовши в одну з улюблених крамцниь міста,  якраз вдало потрапила на новий товар і… власну рожевеньку шамбалу від  H&M. От і кажіть потім про чудеса.
Зацініть:




Обов'язкова деталь: в ідеалі браслет-шамбали має бути весь в буинках чи камінчиках, і зав'язуватись вузликом затягуючись трьома бусинами, одною в центрі, яка власне і триматиме його на руці, а інші дві лишаються по краям мотузочки. Це символізує триєдинство природи та гармонію та «ключ» на собі.
Такий браслет є унісекс, і переплетніння ниток та бусин означає вишукане поєдання двох світів — видимого та невидимого.




 















4 коментарі

Святослав Вишинський
«Тренд на юдаїзм»? На релігію, Бога і духовність узагалі можливі «тренди»?
Катерина Вілігорська
Так викривляє ці поняття зірковий світ, починають слідувати то одному напряму, то іншому, забуваючи, що Бог один. А духовність та самопізнання стало дійсно популярним, рекомендують як з терапевтично-психологічної, так і морально-етичної точки зору.
Святослав Вишинський
«Міністерство охорони здоров'я рекомендує духовність».
Катерина Вілігорська
«Супер-блондинка» на лекціях так і казала.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте