Як правильно пити каву

Хоч у нас і похмурий ранок, кава може пом'якшити будь-який початок дня.

Смак кави залишається, так само як і заряд енергії від напою, але немає негативного впливу на серце та тонус судин. особливо гіпертонікам та вагітним ця річ стане у гнагоді, до речі малим діткам також можна пити таку каву, хоча краще для них залишити какао.
Отож, влаштовуйтесь зручніше. краще біля віконечка та насолоджуйтесь початком ранку, який без сумнівів перетече в хороший та насичений день. А як же правильно пити каву? — спитаєте Ви. І будете праві. Я Вам відповім — з посмішкою,  і до речі, кажуть, що кава дає нам «аванс», «кредит» настрою, і якщо потягуючи ваш улюбленний вид цього напою загадати бажання, воно неодмінно виповниться.






22 коментарі

Сергій Куриляк
каву краще не вживати? а ще й нормальної кави немає.
Сергій Куриляк
от вже, зробив помилку в коментарі а редагувати неможу. мав на увазі, таки каву краще не пити!
Сергій Куриляк
порушує здоровий сон. це досить таки сильний стимулятор. чи ні? та й якісної кави не знайдеш.
Катерина Вілігорська
Ось тут можу посперечатись і не погодитись. Порушення будь-які, коли щось надмірно, а коли в своє задовлення то не страшно.
Сергій Куриляк
Я теж так думав, що в своє задоволення, а потім зрозумів що кава взагалі недобре впливає на сон. Так само кажуть і про алкоголь. Але я б не радив вживати алкоголь взагалі, так само як і каву. Як Ви п*єте каву? Опишіть будь ласка.
Галина Маслак
Любов, сесія і надмірні емоції теж погано впливають на сон. Не вживати?
Катерина Вілігорська
Вживати, 3 рази в день по чайній ложці та запивати кавою. =>
Галина Маслак
Особливо сесію. Ну хоч з цукром можна?
Катерина Вілігорська
Це все і є «солоденьке», «Dolce Vita»! а кава з задоволенням це одна з ознак «Dolce Vita».
Сергій Куриляк
Любов це приємне почуття. Надмірні емоції — це помилки, яких непотрібно повторювати. Сесії, нажаль наша погана система освіти змушує молоде покоління страждати. Раджу не навчатися в закладах. Навчайтись у розумних людей. Розумна і мудра людина вас навчить без страждань. Я проти сучасної системи освіти. Що Вам, дівчата, подобається в каві, мені цікаво. Мені подобався смак але перед усім ефект збудження. Любий стимулятор збиває біоритм. Це найголовніше на що я хотів вказати. Бережіть себе, других і займайтись спортом.
Галина Маслак
Надмірні емоції — помилки? Тоді навіщо взагалі жити? Не навчатися в закладах? Хмм завтра ж піду забирати документи і шукати розумних людей, які матимуть час і бажання вчити мене безплатно. І ще гроші мені за це платити. І взагалі, будь-яка вартісна праця вимагає зусиль і іноді страждань. «Бережіть себе, других і займайтись спортом.» Амінь.
Сергій Батаєв
Сергій, дозвольте до вас піти учнем, бачу ви розумна людина, поганого не побажаєте та порадою допоможете. Може одразу про спорт пораду дасте…

Кава порушує сон? А якщо пити зранку чи в обід, а кава порушує чи вміст кофеїну. Чорт, я ж забув, чай теж його містить… як ж так виходить, чай теж погано пити.

ps: надмірні емоції це вираження емоцій без будь яких обмежень. якщо ви обмежуєте себе — ви обмежена людина.

pss: каву п'ю дуже рідко, але подобається відчувати аромат та смак кави, не пити кружками кожну годину, а саме смакувати кожним ковтком…
Сергій Куриляк
Гра слів, Сергій.

Пийте як вам хочеться і скільки забажаєте. Очевидно те, що Ви мало знаєте про ефект кави та чаю.
Я не заборонюю пити каву. Часто чую від людей наступне — зараз вип*ю кави щоб проснутися. Зверніть увагу яку люди п*ють каву, де і в якій кількості.

Про надмірні емоції. Буває зустрічаю людей, які починають бійку або лайку в черзі, хтось когось не пропустив. Через надмірні емоції люди забувають що вони люди і починається..., або ж якщо ви водій, тоді Вам відомо які ситуації можуть виникнути через надмірні емоції. В даному контексті я дійсно обмежена людина.
Дійсно, без емоцій і жити не варто, емоція це глибоке і складне поняття.

Я звісно зрозумів Ваш сарказм стосовно учня. Тільки до чого він? Ви ж мене навіть не знаєте. А раптом і можу дати цінну пораду. В житті буває різне. Поганого я дійсно не побажаю. І про спорт, що саме Вас цікавить?

Останнє, Ви б краще дізналися чому мені не подобається сучасна система освіти. Думаю Вас мало цікавить таке складне питання.
Сергій Батаєв
По спорту шукаю гарну програму велосипедних тренувань та дх.

Я не кажу, що у вас нічому вчитись — але давайте пропонувати щось конкретніше, наприклад можу навчити «цьому і цьому», є досвід у «сфері»

Система освіти — критикувати завжди легко. Давайте змінювати, з свого досвіду — кілька раз у рік читаю лекції для студентів по сучасним методам розробки «веб-аплікацій» та новинках на ринку.
Сергій Куриляк
Сергій, приєднуйтесь до дискусії в розділі Культура, тема Стара Система недієздатна. По велосипедних тренуваннях, знаю в Спортлайфі проводять інтисивні групові тренування. У Вас що велорейсинг, чи гірний вид? Взагалі сам полюбляю поїздити на велосипеді?
Ольга Мороз
Древні Ведуни передавали із покоління в покоління рецепт, який вважався елексиром Любові. В сучасному світі він став відомий як гарячий шоколад, пийте на здоров«я без шкоди для організму. Бадьорить зранку і не виникає безсоння, лише відчуття припіднятості настрою та бажання віддавати, дарувати Любов.
Катерина Вілігорська
Вірно підмічено, це через те, що кофеїн міститься і там і там, тільки у чашці кави без кофеїну, 5 міліграмів, а в гарячому шоколаді — 9 міліграмів.
Ольга Мороз
Все залежить від дозування, до речі, кофеїн міститься б багатьох ліках, що лікують ГРЗ та грип
Катерина Вілігорська
Звісно,і не тільки, через його стимулюючий ефект кофеїн шикоро використовується в медицині, як і сама речовина в різних формах в залежності від проблеми.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте