Секрети дієти Еви Мендес

Як колись говорила Пенелопа Крус та Ева Мендес: дайте мені оливкову олію та іль філоне (IL filone) і я буду щаслива. Не можу не погодитись з цими прекрасними дівчатами. Якраз ці строки згадались під час насолоджування «молодшим братом» французького багета, а саме томатним італійським хлібом, il filone. Пенелопа. Ева — це молодші копії відомої красуні Софі Лорен, яка у всі часи в усіх інтерв'ю запевняла. що секрет її молодості та стрункості в італійських макаронах, оливковій олії, хлібі та любові.

Що ж, перевіримо рецепт. До цих смуглявих красунь може долучитись і Сальма Хайек. Що спільного у цих дівчат? Не тільки походження, але й природня краса. вони не бояться показувати зморшки, мати трішки форм, бо себе треба любити такою, якою тебе створив Бог і не мучити аж занадто. Ніхто ен каже. що необхідно себе занепащати (сидіти і товстіти), ні, просто якщо тобі хочеться чогось о 12й ночі бо саме зараз чогось калорійного, треба дозволити собі і не мучити, душа краще знає чого просить, а як наслідок — радість і задоволення життям.

До того ж італйський хліб, твердосортові макарони та оливкова олія дійсно одні з найкращих страв. Перші дві — це цільнозернові повільні вуглеводи (на зразок тих, про які так кричить зранку «Бельвіта» з «Нового каналу»), що добре всмоктуються повільноі ідйсно витрачаються на енергію, та мікроелементи, які містять такі продукти покращують метаболім в тканинах і судинах, а не перетворються на жирову таканину, що може відкластись на животику, стегнах і т.д. Оливкова олія, містить омега-3 жирні кислоти, що запобігають утворенню зморшок та закупорці судин холестериновими бляшками.

«Може я колись дуже пристрастно захочу салату, але нажаль цей час ще поки не наступив. також я відвудую спортзал та танцюю в своє задоволення в хорошій компанії.» Ева Мендес.
Що ж, давайте спробуємо і ми!

Буди натуральною, бути звабливою, рухатись як богиня, бо тобі так хочеться — бути собою, ось наш девіз на сьогодні.

www.imageamplified.com/2012/02/marie-claire-magazine-eva-mendes-in-hot-bothered-by-txema-yeste-march-2012-nina-garcia-wwwimageamplifiedcom-image-amp.html

Як вона рухається…
youtu.be/VJsc6O0ETww

3 коментарі

Инна Бучинская
секрет хорошої фігури та здорового вигляду-не обмежувати себе ні в чому(хочеш-їж, але в розумних кількостях)… адже голодні люди-злі.
Хоча одного разу наткнулася в неті на вислів" Никакая еда не доставит столько удовольствия, сколько доставит ощущение худобы."… так що, в кожного свій погляд на це… але щодо італійських макаронів та оливкової олії-то тут я повністю згідна)))
Катерина Вілігорська
Цей вислів належить Кейт Мосс у молоді модельні роки, а потім він був повторений Мері-Кейт Олсен, але бідна дівчинка тоді заплуталась і довела себе до анорексії. Бо не все треба сприймати буквально.Кейт це казала, бо в 90-ті голодні роки, модельний бізнес тільки починався і моделі не мали стільки привілегій та можливостей, як зараз.
Инна Бучинская
ну незнаю, не вникала сильно в це… у всі ці подробиці з життя моделей та акторок… слава Богу проблем з вагою не мала ніколи, але як на мене, обмежувати себе у всьому не слід, у всьому є свої межі)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте