Weight of the world відпусти Всесвіт

«SUITEBLANCO», побачивши назву цієї фірми на витонченій моделі ділових черевичків з весняної коллекції, зразу згадався «Sex and the City» та Нью-Йорк.
 А знаєте чому? Зізвучний «білий» колір з іспанської — «blanco» та «Blahnik», та і в обідню перерву тільки героїня Сари Джессіки Паркер, відома модниця і легенда стилю — керрі Брєдшоу могла бігати по магазинам.
Цікаві факти:
Manolo Blahnik — це ціла філософія.
В Америці туфлі від Маноло стали надзвичайно популярними після виходу серіалу «Секс у великому місті»: Керрі Бредшоу, відома своєю пристрастю до взуття, згадувала цю марку настільки часто, що звела її в ранг культової.
Протягом своєї кар'єри дизайнер отримав безліч нагород, серед яких — Council of Fashion Designers of America (CFDA 1987), спеціальна премія від Balenciaga (1988), Nieman Marcus Award (2000), La Aguja de Oro (Золота Голка, 2001), а також золота медаль за заслуги в мистецтві від Короля Іспанії Хуана Карлоса I (2002).
На італійській фабриці Маноло Бланика в Парабьяго виготовляється всього 80 пар в день, оскільки кожна з них припускає великий обсяг ручної роботи. Дизайнер і раніше довіряє традиційному ремісничому майстерності своєї країни, тому на його підприємстві працюють справжні знавці своєї справи.
Бланік як і раніше не збирається робити виробництво масовим, випускати більш доступні колекції або намагатися повністю задовольнити попит на своє взуття. Обмежена кількість моделей, що випускаються лише підкреслює їх ексклюзивність і підігріває бажання самих відомих модниць купувати саме ці туфлі. Те, що створює Маноло Бланік, — далеко не для всіх. І відчуття причетності до еліти, яке «купується» разом з кожною парою туфель, — ще один секрет, що робить цю марку колосально відомою і бажаною.
А головне, " ти змінюєшся під Маноло, а не вони під тебе" — щоб носити «манолос» потрібно бути не більше 45-50 кг.
 
Erin Heatherton и Aaron O'Connell пара та промо -зірки минулої кампанії Blanco.
І головна перлина — їх сумісне відео.

«Головне — не відноситись занадто серйозно до самої себе. „
Hilton Heiress:

Ось такий look ідеальний для романтичної прогялнки або просто усамітнення сонячним полуднем в парку для читання нової книги.

Насупити бровки та бути просто чарівною допоможе твідова сукня “baby-doll» фасон яких так обожнює Jessica Alba.
Комбінувати їх можна з твердим клатчем строгих кольорів.

Діловий look — завишена талія, яка додатково підкреслюється маленьким ремінцем та заправлена сорочка. Як і все геніальне — просто та витончено.

Посміхатись та їсти кекси з коханим що може бути приємніше....

Пулувер, джинси та сорочка — підійде для будь-якої нагоди: переговори, кіно, обід, ланч, прогулянка ввечері, навчання. робота....

Такий хлопчачий look більш доречний для вихідного дня коли є настрій порозважатись та подуркувати десь на природі.

Світлі джинси — дуже сексуально, як для чоловіка, адже виділяють найапетитнішу з частин, а коричневі мокаси-кроси говорять про Ваш відмінний стиль та смак.

Turtleneck — гольф, який завжд додає загадковості та витонченості, а разом з твідомвими брюками такий look стає більш драматичним.

Не бійся бути смішною, не бійся бути собою...














 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте