Сестринські справи, так і зліва...

Вдягайтеся тепліше, обнімайтеся міцніше та віримо в себе та близьких. Адже знання того, що все буде добре. Ці слова, які тобі може сазати близька людина надихають неймовірною силою.
Сестра, така мужня та смілива. Завжди була, доки амур не поцілив і її серце, і тоді їй хочуться порвати на шматки твої мереживні рожеві піжамки і викинути ляльові аксесуар через вікно. Їй хочуться курити на вікні та мучити Nespresso з-за нової порції кави.
Але ти розумієш її і зовсім не злишся. ти любиш її такою, яка вона і є і вітаєш, що нарешті їй хтось по-справжньому сподобався і дозволяєш їй вкотре гіптотизувати поглядом зеленого iPhone… дівчинка закохалась, в свого бетмена. І тоді в тебе. молодшої з'являється якась відповідальність за неї, пригортаєш її, плачущу до себе і говориш: «Все буде добре, я знаю».
І тоді ти пропонуєш їй свій позитивістський спосіб —  взяти каву в Starbacks і гнати той бідний X-3 по магістралях вражаючи всіх присутніх в пробці хлопців....

Сестри вони і є сестри, ти пам'ятаєш її такою дорослою, а тепер вже давно виросла сама....
 Наспутного дня можна отримати «стусана» та звання «глупой блондинки», бо виглядаєш приблизно ось так, шукаючи свою аудиторію:


Після такого ти займаєшся тлільки книжковим шоппінгом. вперше набираєш більше книг ніж  сумочок чи взуття.
Висновок: треба лишатись собою, радитис естрі не заздрити і розуміти, що всі ми різні і це прекрасно, а головне лишатись людьми, і навіть якщо ти приїхала здалеку, не послати зразу ж і на всі чотии строни, бо не знаєш як життя повернеться.
Історія Shay Mitchell, як вона стала акторкою і чому носить лінзи:







А сетсрі треба з самого ранку (для неї це десь пів другої мінімум) треба сколотити ось таку кавуську:

Всім іншим дівчатам. які чомусь засумували пропоную взяти за руку Ваших юлизьких і почати розважатись святкуючи ще один вихідний день:
Якраз в тему паризький показ: Sonia Rykiel:

Відривний, дівчочий легкий...

Навіть в таку холодну погоду кожна з нас може відчути себе принцессою.

Фліртуємо не боячись нічого, ми — прерасні! Ось тільки треба обрати окуляри, бо прогнози можуть змінитись з дня на день.

Тусуємо доки можемо, але пам'ятаємо про «час Попелюшки» і підготовку до пар....
 







Ми-перкрасні, бо ми є жінки. Такими нас створив Бог, норовливі, грайливі, але ніжні та створені для кохання, прибирання і готування та не тільки. Для вдалого вихідного пропоную одягти зручні вузькі джинси, лодочки та бйечку, яка створить об'єм, але не повнитиме, бо ми скомбінували її з вузьким силуєтом джинсів та класичними стиллетами-лодочками.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте