Glamour guys трішки хлопчачої моди

 Маленька блондинка в маленькому Парижі...
Підходиш кожного дня до вікна, щоб побачити зірки, а потім їх же шукаєш на сторінках журналів… На шляху до успіху тебе часто можуть спіткати труднощі. головне не боротись зі світом, а сприймати його таким, як є.
Бо якщо навівть все йде не так. як Ви думали, не факт що це невірний шлях, якраз може виявитись навпаки, навіжені несподівані каскади долі можуть винести Вас прямо до Вашої мрії.
До речі, ми завжди звертаємо увагу на стильних жінок. але в нашому сучасному світі та місті дуже багато стилних чоловіків. Давайте переглянемо тенденції в стилі casual тут:
Зірка «The Vampire Diaries» Paul Wesley боготворить свою жінку Torrey DeVitto, яка є також акторкою та просто мудрою дівчиною та відверто говорить в своєму інтерв'ю  для «Glamour UK», April 2013, що вона допомагає йому з вибором одежі:

Піджак сміливо можна поєднувати з пулувером чистих кольорів, сміливішим варто бути на початку весни з кольором штанів (тканина вельвет та м'який натуральний хлопок).

Проста біла футболка буде доречною всюди і завжди.

Paul радить всім тримати в гардеробі декілька якісно зшитих саме класичних костюмів, так як класика завжди в моді та завжди доречна: весілля друга. одноклассника, вихід на сцену, день народження… приводів безліч… а вигляд...

З квараткою чи без це вже залежить від приводу.

В будь-якому випадку головним аксесуаром чоловіка або жінки має бути впевненість, впевненість у собі та своїх силах, чого я Вам і бажаю.













0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте