Sweet trouble, 300й пост!

«Miss Universe» та «Місс Україна», два конкурси що пройшли цієї весни та привернули увагу заставив хлопців перемкнути канали з футболу та досидіти до кінця голосування і возмущатись, що три конкурсанти з Києва. а з Черкасс ітльки одна.
Щось на зразок балу буває в кожної, ні, не тривіальна вечірка в клубі, а справжній бал, випускний. Обличчям італійсько-американського бренду Faviana стала Ashley Benson. В кожної з нас є принцессний момент, коли є нагода вдягти таку сукню, що ж, поглянемо на тренди: як і в «Місс Всесвіт» спочатку дефіле в купальниках, вечірніх нарядах та інтерв'ю.

Накинути легку сорочку або підкак довжиною до стегон з міні-шортами — новий варіант для пляжкного побачення. Оскільки така зустріч передбачає прогулянки по піску краще вдягти м'які кросівки. Так Ви будете виглядати дуже вразливо та природньо.

Червоний шовк, кристали Swarovski, оголена спина та зібраний в рюші шлейф — непоганий варіант для червоної доріжки та її місцевого аналогу — колонни знайомих та друзів.

Довга сукня дресс-коду black-tie, — ніжний колір солодкої вати, легка тканина, що буде дуже доречною літом.

Грайлива коктейльні сукня з нейлоновим чохлом та шифоновою спідницею і розшитим каменями корсетом. Помітьте: вишивка тільки по типу поясу, що візуально робить пишнішим верх, та стоншує талію.
По регламенту в нас зараз інтерв'ю:





















такі сукні були б доречними в шафі кожнї з нас. адже хто зна...
Вітаю Вас з 300м постом!







The past is gone...
 
 

1 коментар

Святослав Вишинський
300 публікацій — вагома цифра.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте