Чому всі забули?


 
Хочу спитати тільки одне, чому всі забули про те що вчора було свято?
Мрачняк на вулиці, мрачняк в написанні постів. Агов, я не кажу про ідіотичний позитив. Але хоч трошки давайте подивимось на іншу сторону життя?
Весь досвід, навіть негативний, нам потрібен для чогось, пізніше зрозуміємо для чого. І пережити можна і треба все, і ставати сильнішими в першу чергу для себе. Не хочеш для себе, давай для близьких, бо розклеїтись іноді треба. Проплакатись, проістерити, а далі що? Далі — жити треба, і купа цікавого чекає попереду. Повірте мені — я гарантую, ну що ж, пішли подивимось?

«Дівчата за 20-ть приїзджають в Нью-Йорк в пошуках двох „Л“ — лейбли та любов. З першими я розібралась швидко, а ось з другим...» Керрі Брєдшоу.

Її асистенка. Луїс з Сент Луїса або «Св.Луїс», як її назвала Керрі. сказала що не збирається відмовлятись чи обізлятись на кохання, так як воно завжди з нею (показуючи на брелок), до речі. в мене точно такий же. До кінця фільму дівчина вийшла заміж, а до цього не зважаючи на труднощі раділа життю та продовжувала надихати на це Керрі. яка після 10-ти років громадянського шлюбу отримала «ляпаса» від свого «Mr.Big», який і так всі 7 сезонів кохав. але не обирав її, а одружувався на іншийх, або до кінця вечора валив з кимось іншим. коли вона точно знає, бачить по очах, що вона його єдина… Нелогічні хлопаки бувають, але тим не менш...
Її три подруги — адвокат-скептик Мріанда. що намагалась пережити зраду чоловіка, Саманта — любителька свободи та сексу, повірте бувають дівчата з чоловічою психологією, ця саме така, а також Шарлотта. тихо щаслива з єврейським чоловіком та обожнює слідувати традиціям і правилам.

Ось — скільки позитиву і сміху отримала вона коли дівчата витягли її на відпочинок, замість медового місяця.Оцініть — це після, а що було до:

Саманта намагалась нагодувати її з ложечки, хоч йогуртом, бо Керрі тільки лежала та плакала в темній кімнаті.

Після аналізу ситуації Саманта зрозуміла що навіть зраду можна і треба пробачити, бо на мою думку. головне щоб душевної зради не було.

Читаючи доньці Шарлотти казку про «Попелюшку» Керрі намагалсь застерегти дівчинку. що  таке буває тільки в казочках, і хеппі-ендди трапляються дуже рідко, але… до кінця фільму зрозуміла що мала таки була права, і ти можеш стати «Попелюшкою».







1 коментар

Марта Мельник
насправді ніхто не забув.
«Секс і місто» дає корисні уроки ;)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте