F-a-b-u-l-o-u-s!

«Just fabulous!» — «Офігенне життя» — в перекладі, або «чудове». Позитивних епітетів можна підібрати багато. Бо дослідженнями доведено, що країни СНД перші по розвитку тривожних та депресивних розладів. Мало посмішок, накопичення негативу, ми не звертаємо увагу як те ж саме. США вже роками бореться за виживання шукаючи позитив в звичайних простих речах. Що погода сьогодні хороша, кава смачна, розмова приємна, якась нова можливість… дякувати треба долі та Богу за все. Бо дякуючи ти віддаєш любов, просто віддаєш роблячи щасливим себе та інших і не просячи нічого взамін.







Міранда, Карлі та Лілі діляться своїми секретами «Чудового життя»:
— подружки — хай там як, навіть наявність коханого не виключає вибирання з дівчатами то на шоппінг то на каву. Хоча іноді, як жаліється моя Альона,  ті «дівчатка» можуть попросити зустрітись о 11 годині ранку (бо одна відведе малу до няньки або прийде з манікюру), а ти ж працюєш… ось попробуй їй поясни;
— посмішки — її даруватиможна на початку дня собі, навіть коли фейс після чистки і геть важко посміхнутись ось такому своєму відображенню. Але шкіра дихає, отже ве добре;
— блиск для губ або яскрава помада, коли день зовсім сірий вони «розфарбують» твій образ та привернуть увагу;
— хороша пара взутття — на весняному сонці всі Ваші «зимові» пари це повне  -  «no-no»! Перше весняне сонце видає всі недоліки і треба про це пам'ятати. Благо до свят прямують і знижки, отже є на що і що купити новеньке та модне;
Дістаємо свої спіднички, які ми скуповували з весняної коллекції, яка була представлена ще взимку, підбори та хутряні курточки, про які йшлось в попередніх постах. (http://k-vilihorska.vkursi.com/5013.htmll)
Для ділових зустрічей цієї венсни я  пропоную яскраві панчохи, строгу, але доволі коротку спідничку та закриту блузу з квітковим принтом. накинути, бо поки ще не так жарко на вулиці та в приміщеннях трикотажну кофтинку з лаконічною, але красивою прикрасою:

Сумка при цьому має бути не занадто яскравою, але кольоровою. Carry-all для ділової дівчини вітається, адже туди має влізти халат, перевзуття, рідер або планшетник, два телефони, блокнот та раптом в  «Victoria's Secret» привезуть щось новеньке і ти не втримаєшся, купиш?

Усім удачі і гарного настрою!

P.S.- не бійтесь експериментів. Один арабський фотограф експериментує з собою та своєю дівчиною:
фотографує її, і і частково себе в різних країнах світу, показуючи доволі незвичним та романтичним чином їхні стосунки та світ через цю призму:








 
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте