Мама весна

Наразі маю я вагітну подругу. Пройшовши вогонь, сльози та загартувавшись в «мідних трубах» буденності, вона отримала «золото» з діамантами, що крутіше за всі досягнення на світі. Бо ти маєш не байдужий блиск металу, а теплий та офігенний погляд рідної людини. Розуміючи та бачачи справжнє, не сурогатне відношення до себе та розуміючи, що ось воно, тут і твоє. Тепер маєш право капризувати та їсти вафлі о 2й ночі, відправляючи цю сонну голову в магазин. А він робить це з посмішкою, бо ти його, і дитинка, що росте всередині також його, ваша...

Бути мамою не просто, але круто. Гормональні перебудови на початку вагітності іноді дають ейфорію, або заставляють плакати, бо хочеться лимона, а під рукою його нема. Ще прикольніше, коли вона, така кругленька з животиком, а ви, так як і минулого року ржете роблячи презентацію за червоненьким VAIO… майже нічого не змінилось, це все ж таки твоя блондинка з якою ви несподівано за чаркою кави та розбитими серцями знайшли спосіб скласти їх докупи і отримати girl's friendship.
Під час вагітості не радять напихатись всім, що потрапить під руку і їсти за «двох» це хибне твердження. Так як всі кілограмми, потрібно буде зганяти після, шкіра на животі може розтягнутись, навіть якщо ти і важиш всі 42, а вона висітиме, тому рішення яке:
— регулярні прогулянки до і після їжі, бажано на свіжому повітрі, парку, але не біля дороги;
— фрукти, банани, фініки, курага — калорійно і корисно;
— галетне печивко або з висівками, вівсяночка;
— якщо хочеться якоїсь екзотики, накшталт «цибулі і варення», то будь-ласка, їжте на здоров'я;
— заняття йогою, що допоможуть зробити розтяжки на шкірі меншими, так само шкіру потрібно змащувати натуральною олією або гіпоалергенним лосьйоном (Johnson's випускає таке), бо колаген, який в шкірі буде мати «підмогу», як утримувати її пружною. Бо якщо вже утворились розтяжки, то це не виправиш ніяк. Нажаль. Але є щасливиц чия шкіра не має взагалі схильності до них.
Так ось, йога ще і допоможе кісткам тазу та м'язам тазового дна, це полегшить роди та Ваше самопочуття.
А поки малого нема, а він все ще чекає свого виходу на світ, можна влаштувати вечірку за тиипом американських жінок. «Baby Shower» називається. Подружки приносять подарунки тобі та майбутній дитинці, а ти лишень радієш можливості потусувати з ними зайвий раз.






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте