Собчакова сміливість

Згадуючи літо 2006го на березі моря, перші туси та вечірки біля басейну на півдні, хочеться розказати про Ксюшу Собчак.
Соя сестра знайома з даною дівчиною, ну і що я можу Вам сказати… вона неординарна, не є яскравою красунею, але яскрава і реальна блондинка, яка може поставити всіх на місце з-за терпкого характеру, що виробився внаслідок життєвих обставин. Сірість, яка завжди заздрить, ніби «вищому класу» навіть не розуміє, що стоїть за цим. Що дівочі сльози все одно накривають тебе, навіть якщо в шафі висять самі брендові речі, маленька собачка поряд, а хочеться зовсім іншого. Коли замість того щоб курити в підворотнях, ти бігаєш на франузьку, з неї на англійську та гімнастику. Питання, а для чого? Мабуть, ти хочеш більшого, в цьому-то і причина. Всього завжди мало, є життєва ненаситність. Бажання жити та творити в темпі. Багато працювати і добиватись успіху будучи незалежною сильною дівчиною, жінкою.

Вона любить класичні, але жіночні речі, визнає, що має кривий ніс та ноги, перестає дивуватись коли її запитують як вона закінчила МГИМО з «червоним дипломом», бо точно знає чого вона варта.

Відмічає День нароження за 5 млн. американських грошей та пише книжки для дівчат на пару з подругою Оксаною та іншими тусовщицями та it-girl. Веде программи, на «Цирку з зірками» «заробила» свій пресс квадратиками, а на «Танцях» з зірками виробила пластиність. Питання тоді, в чому вона відрізняється вді нас, звичайних дівчат, які хочуть чогось досягти?
Відповідь — вона така ж, жива, справжня, сексуальна та реальна. Є чому повчитись, стійкості характеру та вмінню відстоюювати власну думку.

Ще з дитинства з неї намагались зробити «погану дівчинку», таку собі «плахунку», яка б'є машини та перукарів. Як кажуть мої подруги, якщо про тебе говорять — значить ти чогось досягла. Нехай говорять, якщо їм хочеться. Це Ксюша завжди каже також, тільки іноді саркастично влаштовує єпатажні фотосессії, ніби сміючись над папарацці — «Нате, поживіться».






7 коментарів

Святослав Вишинський
Що ти називаєш «сміливістю»?
Катерина Вілігорська
Бути собою.
Галина Маслак
От я згодна. Щоб бути собою і робити речі, які подобаються тобі, але не подобаються іншим, потрібна сміливість.
Галина Маслак
А слово написане в лапках лише відповідно до правил пунктуації чи там є прихований сенс?
Катерина Вілігорська
Це кожен розуміє по — своєму. і так і так буває.
Святослав Вишинський
Відповідно до правил пунктуації. («Grammar Nazi», або «лінгвофашизм» «ВКурсі»).
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте