You wanna a piece of me?

Відкусити або відламати «шматочок знаменитості» хочуть всі. Всім здається, що примарний успіх (примарний, бо ніхто не знає, що стоїть за цим. Нерви, зусилля, просто вневненість у собі, яка вироблялась з Божою допомогою роками, вірою в себе,, вірою в тебе батьків та друзів. навряд чи будь-яка людина готова до цього. А винести постійну увагу до твоєї персони? Повірте. не кожен це може. Тому не всім і дано. Але хто дійсно цього хоче може стати зіркою свого життя. потрібно тільки слухати душу, що кажу вона. Обирати «свою» дорогу. )
Ось так сталось і з «нашою Машею», яка тепер завойовує світ моди та маркетингу показуючи свою жіночність та впененість.

«Покажи свою солодку сторону», пофліртуй закликає сама Маша, яка виявилась засновницею преміум-бренду цукерок, які продаються в HENRI BENDEL, 712 FIFTH AVENUE
NEW YORK.
Маша обожнює десерти не дивлячись на спортивну дієту. а також моду. тобт вона найсправніша слов'янська дівчина для якох головне бути красивою та коханою. Бо ці дві речі роблять її щасливою.

Заворожжуючі зелені очі та яскравий блонд — «наш типаж». Але не дивлячись на це я пропоную, по прикладу Маші приміряти на себе досить яскраві сукенки ( про це йтиметься нижче).

А ось влісне і солодощі «желейки», які не зашкодять фігурі, але потішать веселою формою та додадуть ендорфінів. А як відомо, ендорфіни це — щастя.

Dolce & Gabbana Multicolour Stripe Print Dress

ISSA Flare Fire Stripe Flared dress with stripe pattern
Не соромтесь бути собою та показувати себе — Ви того варті.








 
 
 
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте