Межі розумних дівчат та кекси з Tally Weil

Бувають моменти коли тільки мова твоєї душі зрозуміла, коли розум кажу і віриш тільки ти. Віриш, просто віриш… а душа знає… просто знає, що воно так і не інакше… як маленька дитина, яка побачивши іграшку своєї мрії в магазині просить батьків купити ту нову, єдину, кльову, ту, про яку мріє вона… — «В нас немає грошей». Є два варіанти — плюнути на все це, розплакатись і «поховати мрію» або… послухати свою душу. «Це ж в даний момент немає грошей» кажуть батьки, але ми знайдемо вихід реалізувати твою мрію. Так і Всесвіт, Бог, він чує нас, тому обережно, мрії здійснюються. Перед тим щоб загадати щось подумайте добре. А чи треба воно Вам? Якщо душа чітко дає відповідь — треба! І душа знає, прост знає що Ви захотіли і так воно буде, без всяких логічних умов Бог та Всесвіт реалізує Ваші бажання, найпотаємніші мрії. Він зробить це. Не сумнівайтесь, знайте!

В тему до побажаня солодкого тижня, який буде ще солодщим ніж минулий, повірте мені, так як на нас чекають романтичні вечори та купа позитиву з коханою людиною та друзями, поки що в очікуванні цього поласуємо:



Як каже моя подруга з Росії «Мудрая девушка знаэт свои пределы, умная — знаэт, что их нет».
Висновки робимо самі. Для уроків йоги чи походу вв спортзал, я раджу вибирати вельветовий м'якенький костюм, як  в Juicy Couture:


Juicy Couture Hooded terrycloth







Вірте в себе та свою мрію. Просто знайте, якщо атк каже душа — значить Ви на вірному шляху.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте