Ви знайшли казку?

Всім казкового дня та здійснення мрій.
Чи пам'ятаєте Ви як були зще зовсім маленькою дівчинкою чи хлопчиком? Улюбленні іграшки, захоплення? Мрії? Чи справдились надії? Чи справді дорослимбути круто?
Якщо зануритись в теорію Фрейда. то тільки виконання дитячої мрії може принести щастя. Бо ннасправді. коли ми були ще зовсім маленькі, наш мозок. вірніше здоровий глузд ще не працював на повну катушку, як це трапляється зараз, а тому дозволяв все… бути балериною, директором чи мати купу машин.
В певній мірі коли ми виростаємо ми хочема мати стосунок до того чи ішого перші іграшки або навіть просто бажання мати щось в дитинстві породжують це в дрослому житті. ТНаприклад, довелдено що коли дітки граються в ляльки Барбі це розвиває почуття стилю та вчить правильно складати гардероб (принаймі так на коробці пише), тільки тепер ця «Барбі» це ти… і вдягаєш вже себе.
Хлопці зазвичай обожнюють машинки, ось і твій «автопарк» раптом збільшується в розмірах, разом з тобою та амбіціями і життям.
Я веду до того, що навіть якщо немає можливості прямо зараз купити ту и іншу дорогу річ, мріяти можна конструктивно. Взяти покорестуватись, в оренду, позичити.
Але Ви відчуєте наскільки стало комфортіше на душі. е крок до гармонії з самим собою.

Для дівчаток важливо, щоб той, хто поряд з Вам дозволяв  Вам бути «маленькою принцессою», звісно в першу чергу, також Вам дозволять бути батьки так чи інакше...іноді потрібно дозволити бути беззахистною, опустити шипи і світ предстане в більш яскравих тонах.

Але все ж таки про шипи ми поговоримо. Kira Plastinina, Alexander McQueen, Marni вже давно випустили браслети та аксесуари з цією деталлю. В світі моди це вже не новинка. але новинка в нашому з Вами житті.
Ні, я не говорю про садо-мазо...

ALDO ALDO Aureola bracelet






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте