Миті життя, які варті того

Frosted sugar — якщо чіплятись до дослівності перекладу то виходить «заморожений цукор», глазур, а що як також морозною глазуррю вкрити серце? Слава Богу нам цього не потрібно.
Потрібно насолоджуватись всіма митями цього життя та відкрити своє серце для нових можливостей та вражень. Допомога та здійснення Ваших бажань прийде невідомими шляхами.
Треба не горіти бажанням, не думати занадто, а просто вирішити і захотіти і так буде. Ви сказали —  і так буде. Це закон Всесвіту.



Valentine’s day limited edition by Salvatore Ferragamo випустив рекламну кампанію в стилі «Mr.Nobody»… ми самі обираємо з ким бути, коли і як. Ми або наша підсвідомість, серце. Називати це можна по-різному, але суть лишається однією і тією самою. Ми обираємо те, що каже душа, хоча часто її голос глушить розум і тому вибір робиться зовсім інший, ми жалкужмо про це… і Опа! Доля, Бог, дарує нам шанс про який знають ваші люди.







Два варіанта браслетів червоної нитки, що захищають від негативу (кабалістичне вчення) та естетика серденька та легкості метелика.


Будьте собою та дозволяйте цю розкіш тим. хто поряд з Вами та будьте щасливі і весь світ Вам допоможе.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте