Your time is coming

Приємно потягнутись в ліжку та усвідомити, що сьогодні початок дня буде дуууже приємним. На мене чекає педикюр-манікюр, перед яким маю забігти в улюбленну кав'ярню та взяти своє латте з корицею з собою (сьогодні хочеться більше молока ніж то буває в американо).

І головна проблема початку дня підібрати колір для нігтів. Сьогодні п'ятниця, тому такі справи не дивина...
Організм готується відпочивати...
Порада для тих хто йде на такі процедури — витирайте лак перед, та придумуйте образ та колір наперед.
Для зими варто обирати більш темні та насичені кольори, але не «лакові», а з блискітками, які знаходяться в структурі лаку, саме в структурі, а не залишають ребристу поверхню на нігті, як в KIKO MILANO:

Для рук раджу обрати легкий рожевий або просто прозорий захистний лак. Нам потрібен акуратний та доглянутий вигляд, а будь-який різкий колір буде видавати всі неділіки. Також не забувайте про зволоження кутикул і після кожного контакту з водою покривайте нігтики і ручки кремом:

Дані креми є колекцією створеною американським брендом Essence з єкстрактами кориці, імбиру та шоколаду (какао).
Підсумки MANGO Spring/Summer 2013 Fashion Show at 080







Шалено приємно слухати плейліст, який так вдало підібрали, а також дивитись та оцінювати надходящі тренди наступноо сезону. Вашому огляду представлений завершальний показ бренду Манго, який відбувся вчора.
 Що ж, всім гарного дня, а я побігла перевіряти колекцію в наших краях, вона скоро вже мають бути тут....

«Всі ми заслуговуємо бути красивими» — переклад не прямий, а творчий і по суті.
Бо ми є те — що ми думаємо. І будь-яка поразка чи перемога у нас в голові. Випромінюй успіх — івін обов'язково прийде. На що настроєний — те і отримаєш. Отже,  так як ти ніхто не буде вірити в тебе та твої мрії, так як ти відчуваєш себе ніхто не відчує, так як ти — ніхто інший не зробить. Подумки ми маємо подякувати світу за все, що ми маємо. Відчувайте себе красивими — Ви найкращі, так воно і є. Сьогодні твій день — дій, мрій і вони обов'язково здійсниться.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте