Скільки живе...? або Ви вмієте нічого не робити?

В кожного є вихідний… Серена вирішила використати свій з користю та в французькому стилі.
В італійців є вислів — «Dolce far niente», італійці та французи знають толк в відпочинку, на відміну від українців або тих самих американців, які вічно кудись спішать.

Так давайте ж просто дістанемо улюблену книгу та в прикусну з курасами або іншою солодощщю будемо насолоджуватись нею до останньої крихти сторінки....
Одягнемо кеди та саме СЬОГОДНІ не будемо заморачуватись на рахунок підборів...

Tretorn® canvas T56 sneakers
Коли ти любиш та цінуєш себе то це роблять і інші.

Marc by Marc Jacobs Sinead Cable-Knit Cotton Sweater
Новий светр кремового кольору теж не завадить, додасть впевненості у собі та комфорту. Приємно відчувати  на собі дотик в'язаного матеріалу. в цьому є щось первинне, бо це водночас заспокоює та дарує тепло.
А тепер перейдемо до десерту:

 
Frédéric Beigbeder «Любов живе три роки» розказує про історію хлопця, який як тільки еперстав вірити у кохання знайшов його. Для мене цей автор французький чоловічий варіант Софії Копполи: стильний та сміливий, а це є складові нашого життя.
 «Мій Ю. так мене дратує, ненавиджу коли він згадує як ми в минулі вихідні купували меня плаття чи як він каже „А пам'ятаєш рік назад, в цей день ми готувались до весілля… ненавиджу, аж виводить мене з себе...“» — і такі речі ми часто можемо почути від дівчаток, які «5 хвилин заміжні», а він вже остогид, що ж далі? А найоголовніше питання для чого це було робити?
Як каже Блейк Лайвлі «Краще я буду сама, аніж бути з тим хто мене не збуджує і не надихає».
 
Найкраще варте того щоб зачекати, тим більше коли певна коли конкретно «зачекане» є...
Отже, поки роздумуємо над цим. насолоджуємось відпочинком та спостерігаємо як француженки вміють носити червону помаду та бути сексуальними просто будучи собою:






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте