New York resolution 2013 - мрійте та дійте швидше!

Розбираючи свій гардероб 2012го стає зрозуміло, що деякі речі або люди просто не заслуговують бути в твоєму житті, тому спогади летять на смітник разом з джинсами та сукнями, блузами та поламаними підборами, до компанії розбитому серцю.
 
На столі «Vanity Fair»  та крихти надіїї… Хоча ні. обставинам так просто не золамати впевненість в собі та своїх силах.  Треба вірити, а там вже як Бог дасть.
 
В це новорічне божевілля дуже хочеться робити ось таке:







І навіть потрібно… бо як казав Альбер Енштейн — «Завжди знайдеться той дурень, який просто зробить те. чого до нього ніхто не робив».
Тому нехай наміри 013го перетворяться в реальність:
 
1. Купа шоппінгу — нові речі= позитивному настрою та новим можливостям.

— обов'язкові підбори та браслети (до цього останні активно ігнорувались, що ж — змінюємо стиль та життя0).
— зміна зачіски — нехай на дворі зима, а ми робимо об'єм та висвітлюємо свій «медовий»  блонд;
2. Влаштовуємось зручніше та переглядаємо мотиваційні фільми щодо покращення свого життя та реалізації цілей.

— пробуємо «натуральний рожевий» або «перлинний» відтінок лаку для нігтів; Такий колір зазвичай, як говорить мій майстер манікюру, робить здоровий та акуратний вигляд нігтів.
3. Також культивуємо вміння гарно посміхатись не зважаючи на обставини.

— нехай всі заздрять, нехай говорять, що хочуть, Ви — найкращі!
4. Якщо раніше вдягали та  в принципі продовжують це робити з маленькми собачками, то тепер черга дійшла до кішечок. Коти стали моделями для рекламної кампанії «Juicy Couture», і якщо комусь захочеться прикрасти серпантином з ялинки або своїм кольє власного улюбленця — сміливо робіть це, вони теж люблять бути красивими, як і їх господарі.


5. Забирайтесь геть! Ні, я серйозно, забирайтесь геть! Кидайте речі в сумку та дзвоніть друзям і їдьте кудись — до родичів. інших друзів та знайомих, прогялнку — не важливо, ваєливо що вам треба змінити обстановку!

І ще одне, ледь не забула — любіть себе і Вас полюблять інші! Ви — найкращі, а помилятись це природньо. Переступайте через свої помилки та йдіть вперед до довершенності, вона вже тут і чекає на Вас… може в магазині чи кондитерській за рогом, а може в смсці чи дзвінку?
 А з новим плейлістом Ви точно спійсмаєте удачу за хвіст! Гарантую!







 






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте