Життя, - я люблю тебе

Елізабет Гілберт в 2008-му році випустила свою хітову книгу "Їсти, молитись, кохати"… описавши там три стадії перосмислення себе та свого життя. Такі події та перевтілення і перетворення себе переживав кожен, хто відчував кохання, або просто шукав себе, а потім через певні обставини з-під ніг вибивали землю...
Тому, на перше місце чтива для «зимових канікул», яке асоціюється з мандариновим смаком, снігом за вікном та гарячим шоколадом з подругою в улюбленній кав'ярні… можна поставити ось цю книжечку:







Втекти від світу щоб знайти себе та ту кохану людину, яка полюбить тебе саме такою, яка ти є… такою як ти сама сприймаєш себе. Оновленною, позитивною, впертою, з відкритим серцем для допомоги друзям та просто людям, яких кожного дня тобі дарує доля.
 
Любіть себе, дякуйте кожного дня Богові за нові можливості та старайтесь не пропускати їх...
Проводьте час із друзями:

 
Цінуйте того, при погляді кого ви вірити в себе:

Не цурайтесь племінників, племінниць та просто малих у друзів та знайомих. Діти відчувають фальш, тому якщо ви справжній — вони потягнуться до вас та подарують частинку своєї янгольської наївності та щирості, якої так бракує в дорослому світі:

Знімайте стресс шоппінгом — навіть «найнепотрібніша», але «найгарніша» сукня в магазині, найде своє місце, і повірте не у шафі… Доля або всесвіт все бачать, чують і знають, тому за сукнею зразу послідує  і нагода її надягти, а там вже все залежить від вас.

Ніколи не забувайте про батьків, вони — перші люди, які ніколи не зрадять і завжди допоможуть, навіть якщо стосунки зараз Вам здаються катастрофою або наростає нерозуміння… Всеодно вони найрідніші.

Не треба боятись ризикувати, навіть коли не знаєш результату — гра варта свіч, а вже після цього можливо  і «шампанське» (як  у відомому виразі, хто не ризикує...)… сказати комусь «я хочу бути з тобою» і не думати, що буде після, — це прекрасна річ. Ти відчуваєш, думаєш, серце калатає на всі 100… а може, амури посміхнуться і ти отримаєш позитивну відповідь? Або просто обнімку?
 Слава Богу. Ти живеш...






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте