Shoe fetish та тренди цього місяця

Всім привіт, нарешті наступила холодна погода, коли хочеться просто залитись амеркано з корицею та наполеоном, але не забуваємо про танці, його та інші workout....
Але щоб виглядати бездоганно вибирамо «правильні» shoes:
Chiara Ferragni shoes f/w 2012/2013
Можна почати день зі сміливих
Studded biker boots


Заправляємо їх в улюбленні skinny, зверху вдягаємо улюбленну більшу на розмір футболку та вперед на пари!
Також такий look підійде для розслабленного уік-енду з подругою, коли відчуваєш себе знаменитістю від «мішків під очима», які приховуєш темними окулярами(бо це ж вже осінь на дворі) і коли тебе може врятувати тільки манікюр, розмова with your girlfriend (thank's God you have them) та кава.


Потім перейдемо до приємного вечора в хорошійй компанії компанії, новго знайомого чи клубу, тут вже потрібні підбори:



 
Shades на підборі та монохромність — ідеально до ділового костюму та міні-сукні.
а тепер уявіть наступний ранок після....(все залежить віже від Вашої фантазії), або ви несету свої улюбленнні черевики в руках, по дорозі додому і прощаючись поцілунком з… або сміючись з подругами полишаючи гамірний клуб, чи можливо Ви просто вирішили пройтись «красиво», посміхаючись, ловлячи на собі погляди школярів та не тільки...
Зручні конверси ніхто не відміняв, але подивіться, що з ними можна зробити! Бликітки і хоч і нагадує, десь віддалено Ke$hy, але… чому б і ні?



Зберігати таку красу необов'язково в коробках. Таким «shoe fetish» страждають багато хто з fashionistas, і аж дотепер я їх не розуміла… Тепер все змінилось. Бо змінилась і я, в першу чергу.

Покласти свої «попелюшкіни» черевички на книгу з бізнесу, медицини, глнцевий журнал чи біо celebrity… Навіть Достоєвський думаю пробачить такій красі. Що ж, вирішувати Вам. Це просто ідеї для декору та розваги.






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте