Berlinale


Берлін — світова клубна столиця, тут можливо все...
Можна зустріти людей вранці та ввечері вже гуляти по вулицях в пошуках пізнього таксі. Почати день  кави з молоком (до речі. німці обожнюють каву з молоком. пьють багато та часто. Головне щоб в горнятку переважало молоко.) а закінчити його міцним дівчачим коктейлем. Чоловіки вражають своєю педантичністю в підборі одягу, стиль дівчат же залежить від часу доби, — ранок починається з кросівок «Puma» (так як потрібно добігти до метро, часто з декількома пересадками діставаючись до роботи чи навчання), а закінчюється короткою сукнею в комбінації з чобітками на підборах, макіяжем з великою кількістю блискіток...
 Ось декілька новинок та порад щодо осіннього стилю:

яскравим прикладом служить  Alexa Chung :
— балетки з блискітками та шипами
— коротка спідниця, адже вдень нас ще радує сонечко
— довга трикотажна футболка, яка не дозволяє замерзнути
Ввечері, рекомендовано накинути на плечі пальто:








P.S. — про премудрості клаббінгу в Берліні в наступних постах (дресс-код, fake id, etc.)

5 коментарів

Назар Пресліцький
та ну його такий одяг, якийсь дуже сірий і неоригінальний! На таких жінок не звертають уваги. І взагалі де це чувано щоб у Німців одягатись вчились?
І до речі, чому ти так вирішила про Берлін написати, недавно звідти?
Катерина Вілігорська
Саме так) Я не пишу про те, чого не знаю або не розуміюсь. Німці дуже акуратні, чіткі. Можна вчитись або не вчитись, це просто віяння звідти. А чоловічу думку дуже цікаво почути, щодо одягу та привабливості. You are welcome коментувати, якщо Вам не важко.
Назар Пресліцький
Справді? Тоді чому ти так мало написала про це місто? хіба немає більше вражень, цікавинок якими би хотілось поділитись? Чи проссто немає натхнення?)) Зачерпни його звідкись, і напиши велику статтю/розповідь про життя Берліну/Німців з середини. Цікаво почитати)) А нарахунок одягу, то я (і напевно більшість чоловіків у світі) вважаю що одяг жінки має підкреслювати її всі найкрасивіші риси тіла, він має бути жіночним як і сама жінка. Жінка має одягатись так, щоб дявлячись на неї ти відчував або щастя, або бажання її (залежно від ситуації та місця :-) ) І як можна менше сірого, або чорного у своєму гардеробі. Я розумію що це зручні кольори, але вони створюють похмурий образ жінки середнього віку, якій уже всеодно як вона одягнута)
Катерина Вілігорська
Я взагалі не люблю багато писати, а велика стаття в проекті якраз. Так, що чекай! Натхнення та інформація є, але з часом проблема. Ти дуже розмито описав, озвучив і так відоме. Як щодо конкретності, особистої думки тоді. Ось це вже мені, цікаво почитати. А інші мої пости читав? (якщо мало тобі кольорів). Чорний та сірий, так є таке у пості, але ж мої пости не є відображення мого особистого стилю, він у всіх різний.
Назар Пресліцький
Ні ще не читав, можливо почитаю
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте