Help asap!

Бути одиноким легко, навіть коли навколо купа людей. Це страшно… для людини. А як почуваються інші божі створіння, наприклад котики, яких викидають заживо в поліетиленовому пакеті для сміття?
Деякі з них помирають страшною смертю, деякі народжені «під щасливою зіркою», коли дістаєш ось таке щось руде та лякливе, адже після знущань довіряти людям аж ніяк. Але воно маленьке і одне проти всього світу. Дістаєш, бо плач-нявкотіння було чути здалеку. Забираєш додому, обігріваєш та миєш, приводиш до ладу. Пухнастик — рудий масивний та синьоокий боїться вилізти з-за шафи навіть попоїсти. Закордоном немає бродячих псів та собак, а за такі вчинки взагалі саджають, починаєш задумуватись, чи щось зі світом, чи то тільки у нас морально хворе суспільство? Чому елементарні Божі заповіді попрані?! На що чи кого тоді рівнятись?
Але що точно кожен може зробити це врятувати ось таку тваринку з рук знущальників, і отримати більше ніж очікуєш… звертатись  до мене, сподіваюсь це когось зацікавить — 0507523023.
Кажу «більше» саме тому, що знаю це напевно. Обрати собі пухнастого друга — собачку чи котика, справа дуже делікатна і так само як виникає дружба чи кохання саме між цими двома людьми, не іншими якимось, а саме ось цими і тут і зараз без особливих видимих причин, і неможливо пояснити чому все саме так склалось, думаєш тільки — «доля» або «Бог» і те і те мабуть вірно, але ніхто не зможе сказати остаточно. Одного погляду достатньо щоб зрозуміти, що це саме «твоє» і що ти не можеш пройти зараз повз, ти маєш забрати його з собою. І ось в квартирі чи будинку вже все інакше, тебе окрім рідних зустрічає ще один член родини на чотирьох лапах. Ти маєш гуляти з ним, іноді він займає твою подушку чи половину ліжка, але чомус це не злить, а навпаки забавляє. А ще одне диво — якщо вони не вміють говорити «по-людськи» не означає що вони не розіміють нас. Пухнастий друг вивчає твої звички, так само як і ти його. ти вже знаєш що спокійно подивитись телевізор з твоїм улюбленним печивом не вийде, адже доведеться ділитись — і ти з радістю робиш це. На майданчику згадуєш дитинство і граєшся з ним, захищаєш його...
Розуміючи більше ніж ми думаємо тварини відчувають нас і відчувають добру душу та щирість. Справжню, де не треба прикидатись, здаватись кращим ніж ти є, а можна розслбитись і бути просто собою. Адеж саме ТИ та ТВОЄ добре серце колись врятувало ЙОГО.
Обери зараз та врятуй життя!
На Заході багато простих людей та навіть зірки зробили це. Бо головне не порода, ні місце народження тваринки, головне душа. адже обираєш не «статус»як у нас, а друга.


Ashley Benson


Ian Somerhalder







Will Smith

Audrey Hepburn

AnnaLynne McCord

Katy Perry

James Dean
Такі фото обов'язково з'являться ы в Вашому альбомі, потрібно тільки зателефонувати та вибрати котика чи песика. Організація забезпечує попередній огляд ветеринара та виконує всі потрібні профілактичні щеплення.

Don't leave it broken-hearted tonight!







 
 
 

2 коментарі

Святослав Вишинський
Непопулярна правда полягає в тому, що надмір жорстокості до тварин вказує на недостачу жорстокості до людей.
Катерина Вілігорська
Можливо, але дійсно дуже багато обездолених тваринок. І якщо хтось бажає, можна взяти з організації.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте