Огляд преси

В такі сумні ранки хочеться солодкого та гарячого шоколаду. Хочеться обдумати свох плани та просто заховатись в нетрях рожевої флісової ковдри та спостерігати за сірим днем сидячи на підвіконні.
Dans ces tristes plaies voulez chocolat sucré et chaud. Je veux penser à des plans svoh et juste se cacher dans les déserts de couvertures flisovoyi roses et de regarder le jour gris assis sur le rebord de la fenêtre. Mais, bonne courage pour aujourdhui!








Щоб дарма не витрачати час пропоную оглянути пресу, яка розвантажує настрій та наводить на романтичний лад(хоча, я кому...):
Cosmopolitan September 2012: окрім порад про секс, як обманути свого начальника або ще іншого цинічного «потребу» можна іноді знайти дещо корисне, історії успіху завждцікаві, тим більше можна взяти дещо для себе. Купа дівчат проходять через це: ти не подобаєшся собі в дзеркалі то худнеш, то знову набираеш вагу, приміряєш всі можливі стилі одягу від готки до реперші, і врешті-решт розумієш, що what you was looking for has been here for whole time:
Lucy Hale — 23-річна старлетка з характером. Береться за будь-які проекти, будує особисте життя та ніколи не втрачає впевненості в собі та своїх силах:






«J'adore New York» by Isabelle Lafleche — канадійки, яка обожнює обидва міста — париж та Велике Яблуко.
Книга про дввчину, яку відправили на стажування в вільний та незнайомий їй, корінній парижанці, американський світ. Мені знайоме це відчуття, коли ти чужа. і не помічаєш нікого, все якесь однаково чужорідне для тебе. Інстинктивно намагаєшся зосередитись на роботі, працюеш до пізнього вечора. потім розуміеш що скутість кудис поділась. Досліджуеш незнайоме місто і розумієш, що ця культура прийняла тебе, і прийняла якнайкраще...
 
«J'adore New York» by Isabelle Lafleche from Making Magique on Vimeo.



А для любителів чогось класичного (як чорної кави без цукру) — Ернест Хемінгуей: «Свято яке завжди з тобою».


 

2 коментарі

Вікторія Яшан
непогано)
Катерина Вілігорська
Merci, і твої пости мені до вподоби =>
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте