Blonde et brun a la guerre

THE EDGE OF LOVE
Ce film est d'environ un poète charismatique qui est en amour avec deux femmes. Il dépeint l'amour, les affaires, une amitié douce-amère et les caprices d'un esprit créatif
Хоча насправді назвати цього «поета» харизматичним язик не повертається. образ дуже слабкого, невпевненного в собі чоловіка, який старається утримати всіх навколо себе. І на мій подив першу половину фільму йому це вдавалось. Його суперник — Вільям — вояка, який дійсно геройствує на фронті. Цей фільм в російському перекладі «Заборонене кохання», англійську назву бачите самі… Але на мою думку стрічка відображає еволюцію почуттів. Головні жіночі ролі зіграли Сіенна Міллер та Кейра Найтлі — гра magnifique! Дружба. яка виникла між суперницями і повага, яка переросла в розуміння, що з поряд тобою справжній чоловік і немає потреби ганятись за міфічним образом минулого...




Сподобались і костюми, які не стали стилізувати «занадто», тому такі варіанти прекрасно вкладаються і в наші «сірі» по погоді будні.

Милі сукенки в квіткових принтах, які все ще актуальні до кінця літа, гумові та літні чоботи, якими ниж можна доповнити, english satchels, яких вже багато на наших теренах, але якщо  в липні вони мали бути дико рожевих та зелених кольорів. тепер шукайте натуральні: беж, шоколад. Або краще інвестуйтесь в купівлю такого шкіряного «портфельчика». Кардигани та тренчі кольрів піску та дощового неба — те. що треба накинути на плечі при прогулянці цими днями.
З французької точки зору, в даному фільми представлені два типи жінок — стримана емансипована брюнетка та розбещена темпераментна блондинка. яка вміє виживати. В ту епоху обидва типи виглядали бездоганно з яскраво-вишенвою помадою на губах, які були ідеально окреслені олівцем, очі звабливо виділені. Для вечірнього виходу можна і приміряти такий ось make-up.






0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте