Настрій тікати

Прямо як назва візи «для часто подорожуючих», так і Louis Vuitton пропагує зібрати валізу з брендовим логотипом та мчати подалі… Ввмішувати все необхідне та мати при собі в далеких краях, це мистецтво і французи в ньому одні з перших.
Модель валізи від LV -  :
дозволяє Вам забігти після пар в квартиру та розташувавши своб дорожню «сумочку» на килимі закидати в неї: симпатичні светри (вже осінь не за горами), декілька пар оксфордів, та балетки на випадок сонячної погоди, окуляри з тої самої причини (а також  щоб приховати втомлений погляд та мішки під очима після дороги), джинси, декілька гаманців (щоб розподілити дрібні та не дуже гроші), джинси та не забудьте кинути зверху свій телефон. раптом по дорозі до вокзалу чи аєропорту хтось важливий зателефонує Вам...
vous permet d'arrêter par après couples dans un appartement et à la mise route la liberté «sac à main» à jeter tapis dans son pull mignon (automne n'est pas loin), plusieurs paires d'Oxford, et ballerines dans le cas de temps ensoleillé, lunettes de soleil pour la même raison (et pour cacher les yeux fatigués et les poches sous les yeux après la route), jeans, sacs à main un peu (de distribuer un peu d'argent et non), des jeans et ne pas oublier de jeter votre téléphone sur le dessus. tout d'un coup sur le chemin de la gare ou ayeroportu quelqu'un d'important que vous appelez ...

 для серйозних та конкретних чоловіків, інтелектуалів, які цінять якість та комфорт:

Джентельменам, або краще сказати, monsiers Louis пропонує завжди мати декілька декілька класичних білих сорочок, що ідеально підійдуть і для побачення і для презентації свого нового проекту іноземним інвесторам, туфлі «на вихід» та «на прогулянку», піджак, і зручніше та практичніше комбінувати його з джинсами, бо це створює невимушений casual look, як в офісі так і в ресторані. Краватка з футляром, для любителів, як варіант — Bow tie. Окуляри, папка для документів або футляр для планшетки, комп'ютера, електронної книги. Це вже залежить суто від Вас. мети поїздки та місця призначення. Це саме стосується і портсигару та шкіряних рукавичок.
 
 класична валіза для вишуканих дам:

 В таку валізу можна акуратно скласти «маленьку чорну сукню» для коктейлю чи клубу або все того ж офісу і зустрічі з іноземною делегацією, балетки, туфлі, світлі джинси для пікніку, строгу сорочку в чистих кольорах, ділову блузу з заокругленним комірцем (tip: оживити її можна яскравим кольє, на подобі ). Не забудьте про паспорт, декілька гаманців та сумочок, cityguide, манікюрний набір та окуляри.
Ще  раз перевірте чи нічого не забули та рушаємо…


також ще декілька порад для пакування суконь від редактора японського Vogue, Anna Dello Russo:







0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте