Дівочі розмови


Наомі та Кейт були звичайними дівчиськами з передмістя Лондона.
Аж доки, «чорну пантеру» не знайшла власниця в 1986 модельного агенства  і не відкрила її світу… Дочка танцюристки з Ямайки та дівчина з прочерком в графі «батько» в свідоцтві про народження підкорила світ своею природньою стрункістю та вмінням працювати. Впавши на подіумі на покаві Vivienne Westwood, вона підібрала свої височезні підбори та з посмішкою продовжила йти далі. Так само як і в житті. Щоб не сталось, вона йде далі.  Її «шоколадний» темперамент не витримують чоловіки та асистенти… але… все про що мріє вона, це особисте щастя і купу дітей. Наразі приборкати норовливу модель зміг лише  російський олігарх Владислав Воронін.

 
Кейт стала моделлю в 1988 у віці 14 років. Познайомившись вже дорослою Наомі, яка на той час вже стала супермоделлю дівчина була в захваті, що та взяла її під опіку. В тому самому 1993 Кейті захопила інша біда — героїн, на який вона «підсіла» після розлучення з перший бойфрендом, Джонні Деппом. За декілька років, зрозумівши, що втрачає все через наркотики (так само як і Наомі через неконтрольований гнів) вона взяла себе в руки і почала складати себе та своє життя докупи.  Зараз в неї чудова донечка та чоловік.


picures by Buro 24/7.com.
Ці дівчата не звикли здаватись, вони роблять помилки, але усвідомивши їх  йдуть далі. І тільки таким шляхом можна досягти успіху.







 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте