Gentlemen prefer blondes


Ера блондинок очалась з сексуальної Мерилін. Її жіночні форми та харизма і вміння грати завойовували серця чоловіків та заставляли жінок купляти перикис водню для висвітлення волосся.
Вся суть в ставленні до життя. Феномен Мерилін, попри всю критику її способу життя (наркотики, гулянки та інтрижки з відомими політиками) поки що нікому не вдалось повторити. Жодну акрису не згадують так. як її. Її образ — найулюбленіший для пародій після Одрі.
«Я не хочу бути відомомю, я просто люблю бути прекрасною...»М.Монро.

Блейк Лайвлі у свої 24 — досягла неймовірного визнаня як актриса та фешн ікона, паралельно знімаючись в ролях «важкої» артилерії: наркоманки, матері-одиначки(віковий грим), жертва захоплення та анорексії… Природа наділила цю каліфорнійку довгими ногами та світлим волоссям. В особистому житті вона любить готувати солодощі та постійно розвивається, вивчає мови та займається спортом...
«Я дівчина з характером і люблю ставити собі високі цілі...» Б. Лайвлі.

Різ Уізерспун — отримала оскара, але втратила чоловіка…  Настирливість цієї блондинки надихає. Не зламавшись після розлучення вона поринула у роботу, не забуваючи про дітей...
«Все, що я маю я досягла великою роботою...»Р. Уізерспун.
 

Кендіс Сванопул — південно-африканська красуня все ще в пошуках свого єдиного… Так само, як і  Блейк, природа наділила її зовнішністю ляльки Барбі, але це не означає що можна не ходити до спортзалу. Кендіс любить дайвінг та є назичайно скромною дівчиною. Хоч це і дивно звучить, так як модель, одна з ангелів Victoria's Secret. Дівчина пережила зміни тенденцій подіуму, — спочатку схуднувши на 10% від своєї нормальної ваги, вона стала «скелетом» і змогла підкорити Париж, але ледь не втратила контракт з Victoria's Secret, адже марка пропагує здоровий спосіб життя та природню красу.
Не зважаючи на колір волосся потрібно залишатись собою!
Вневненість — ключ до успіху!
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте