Проект Paris vs Chernivtsi


В Парижі ми можемо відчути l'art de vivre, в якому так майстерні французи. Для них краса- головне. Краса в мові (мовні конструкції часто позбавлені логіки заради гарної вимови), вони не змушують своїх жінок худнути чи рівнти носи, як це роблять американці. Вони милуються природньою красою. Французька кухня також є однією з найвишуканіших. Часто страва виглядає, як витвір мистецтва. хоча поїсти там на один зуб...
Буковина, а саме Чернівці — західне місто. Тут можна знайти будь-що і будь-як і з будь-якого куточку світу. В Чернівцях освтчені люди, які мають свій стиль думок. одягу та творять своє життя. Для Буковинців, як і для французів важлива краса. Тому місто завжди достойно виглядає та в ньому повно красивих дівчат і хлопців. всі іноземці дуже дивують, як це так? А відновідь проста, ми — маленький Париж. Perhaps it's passion? Perhaps it's Paris.
Так само як і у Парижі Ви можете вийти на власний балкон і випити чашку кави спостерігаючи за ранковою метушнею на вулиці, чи прогулятись парком спостерігачи за людьми навколо, а потім присісти в кафе та поласувати професійним десертом… Як Ви досліджуєте рідне місто не важливо. У кожного свої враження, але колись кожен зрозуміє, що в цьомі місті дійсно варто жити.







0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте