Французька перша леді


Французька ікона стилю: скандальна модель і співачка, а нині — перша леді Франції,  - madame Sarkozy Carla Bruni в ніжній сукні від Oscar de la Renta.
Ніжний та витончений образ Карла доповнила балетками на зав'язках та майже прозорими панчохами.
«Вбираючи „маленьку чорну сукню“ Ви ніколи не будете „занадто“  або „невдало“ одягнуті» Карл Лагерфельд.

TIBI Lace Dress
Варіацій на тему такої сукні безліч, треба лише піібрати «свою» модель.

Victoria'S Secret Strappy Lace-Up Sandal







 
 

6 коментарів

Антон Шкуро
Зараз сам пан Президент Франції дуже сильно піддається критиці з боку суспільства. Маючи прізвисько «Президент багатих» слід було би йому і їй себе простіше презентувати. Незнаю чи це показник, що саме перша леді може себе побавити розкішшю :)
Катерина Вілігорська
Дякую Вам за коментар. Дуже цікаво...) Бо я вперше про таке чую, знала що навпаки він хоче здаватись простішим ніж є. Показово ходить пішки на роботу. А тут я описала особистий стиль Карли. Без політичного нахилу.)
Святослав Вишинський
...І так само показова «посилає» французів:



Нагадало «козлів» від його українського колеги.
Михайло Шморгун
Цікаво трохи інше…
Глобальні тренди.
Політик — (що в уяві людей виглядає як) небагатий, буде мати більше суспільної підтримки ніж багатий. Фантастичний приклад цього є в Китайській «компартійній історії», але на нього немає відкритих джерел для посилання і це буде бомба, але уже в слідуючому році (якшо канєшна майя помилялись...), тому тут більш доречно вести мову про республіканські праймеріз і феномен Ріка Санторума, який «без грошей» несподівано виграв декілька ключових штатів. Його фішка — моральність, показова небагатість, жорстка позиція по «толерантним питанням», сімейні цінності (багато іншого цікавого, але уже з професійної точки зору)… Санторум — серйозний опонент демократу Обамі, саме в тому, що те про що Обама говорив на словах Санторум робив на ділі… Особливо прикро на фоні Ріка виглядав суперфаворит республіканського праймеріз — Мітт Ромні, який за своїм ставленням до «простих американців» дуже схожий на Саркозі. Ромні стикнувся з проблемою — таменні, грубі мільйони американських долярів, що щедро сиплють на його кампанію «любі друзі» — програють там, де на повну силу включалась команда Санторума, Ньюта Грінгіча, Рона Пола… Проте

Чуда не сталося… Світ не змінився. Зміни не сталися в Росії, змін не станеться в США (Санторум… зняв свою кандидатуру((((( — гламур побєділ). Одна надія на Китайську «компартійну революцію» (трохи згодом...).

Розрив між суспільством (яке хоче бачити кандидатом від республіканців такого як Санктрум ) та елітами ( які бажають таких персонажів, як Саркозі та Ромні ) долається «проломом» суспільства. І якщо раніше це було більш-менш soft, то зараз це реально hard. Власне еліти ідуть «назустріч шторму», як співав Джим -Riders on the storm…
Антон Шкуро
Як би там не було, а стиль у неї вражаючий :-)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте