Blonde ambition або ніжна Сніжана

Snejana Onopka — незалежна українка. яка переиживала злети і падіння, якв особистому житті, так і в професійних досягненнях. Вона мріяла переїхати в Париж, лікувати розбите Олександром Онищенком (меценатом фешн-показів) серце, але як тільки почала шукати квартиру там, зустріла Щура. Справжнього, Миколу Щура, який вирішив не відпускати дівчину нікуди, щойно побачивши її. Поки що нездійсненною для неї мрією лишилась обкладинка американського  Vogue.  Що ж, побажаємо їй успіху!
Glamor квітень 2012, backstage.
Backstage має алегоричний зміст. Адже модель чи будь-хто інший,  що дозволяє фото та інтерв'ю, в першу чергу, привідкриває завісу свого життя.





 




До речі, татуювання в вигляді зірки на зап'ястку у моделей  - не рідкість. В свій час, Gisele Bündchen, дуже сумувала за бразильським сонцем у холодному та запиленному Нью-Йорку. Ввечері в мегаполісах зірки не показуються на небі, а вона звикла з дитинства, дивитись на них та загадувати бажання. тому дівчина дуже просто вийшла з ситуації — зробила власну зірку, в прямому та переносному значенні слова. Її прикладу послідувати Ева Лонгорія, та наша співвітчизниця, — Сніжана. Rosie Huntington-Whiteley  теж має подібне, але вона обрала форму сердечка.

Кораловий колір — вигідно віддтіняє шляхетну блідість шкіри внаслідок нестачі засмаги. А рожевий створює беззахистний образ перед яким неможливо встояти.

 
Crepe Long Line Jacket.

Badgley Mischka
Rosette silk-satin dress

VALENTINO Stud detail pump

 
«Я хочу лететь еще выше, чтоб не заметить города крыши...» російська пісня, яка в мене асоціюється з самою Сніжаною, так як вона ніколи не зупиняється на досягнутому, але в той же час вміє розставити приорітети.




Nyusha — Vishe by DLSEJD
 
 
 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте